كارشناس بخش پژوهش: اخلاق و انديشه شاخصه انسانيت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۲۰۲
هجدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم

كارشناس بخش پژوهش: اخلاق و انديشه شاخصه انسانيت است

حجت الاسلام حسيني، كارشناس بخش پژوهش در نشست «اخلاق قرآني، شاخصه انسانيت» گفت: در قرآن نزديك به هزار مرتبه دعوت به تفكر و تعقل شده و لذا اخلاق، انديشه شاخصه انسانيت معرفي شده است.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، نشست اخلاق قرآني شاخصه انسانيت از سوي دفتر تبليغات اسلامي در بخش حوزوي هجدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم برگزار شد.

حجت‌الاسلام سيدعلي‌اكبر حسيني در اين نشست به تشريح مفهوم اخلاق در لغت در قرآن پرداخت و علوم مرتبط با اخلاق را تشريح كرد و گفت: اخلاق، رفتار ملكه شده و توانايي دروني فرد است؛ به گونه كه آدمي به مدد آن مي‌تواند به سهولت و سادگي خوبي‌ها را انجام و از بدي‌ها اجتناب كند.

وي، بين رفتارهاي شرايط خاص و از روي تكليف و برنامه‌ريزي شده، اخلاق را جدا كرد و افزود: اخلاق از نظر لغوي به كاري گفته مي‌شود كه در آن درنگ و تفكر دخيل نباشد.

حسيني در ادامه در خصوص اخلاق قرآني،‌ گفت: در قرآن نزديك به هزار مرتبه دعوت به تفكر و تعقل شده و حتي تفكر و انديشه، شاخصه انسانيت معرفي شده است، اما همين كتاب آسماني راز توفيق پيامبر (ص) را خلق خوش آن حضرت معرفي مي‌كند.

وي در پايان سخنان خود به تفكيك علوم از منظر ارتباط با اخلاق پرداخته و علومي كه از اخلاق ناشي شده و يا به واسطه وجود آن خلق شده‌اند را تشريح كرد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار