کد خبر:۸۴۲۷۰۹

عمار حکیم: عراق در بودجه خود تنها به درآمد‌های نفتی متکی است

«سید عمار حکیم» رهبر «جریان ملی حکمت» عراق امروز (چهارشنبه) با انتشار بیانیه‌ای درباره پیامد‌های سقوط قیمت نفت بر اقتصاد کشورش هشدار داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حکیم در این بیانیه نوشت که سقوط قیمت جهانی نفت افزون بر تاثیر بر اقتصاد‌های بزرگ جهان، اثر‌های منفی بر اقتصاد ملی عراق خواهد گذاشت.

وی گفت: این در حالی است که عراق در بودجه خود تنها به درآمد‌های نفتی متکی است و در صورتی که پس لرزه‌های آن از طریق برنامه‌های عملی و فعال‌سازی بخش‌های دیگر شامل کشاورزی، صنعت، سرمایه‌گذاری و مانند آن جبران نشود، پیامد‌های جبران‌ناپذیر و جدی برای عراق به دنبال خواهد داشت.

حکیم بیان کرد که توجه به این بخش‌ها در عراق می‌تواند مقابل لشکر بیکاران را بگیرد، از تولید داخلی حمایت و کشور را به خودکفایی، صادرات و در نتیجه زیان‌های ناشی از نوسان قیمت نفت را جبران کند.

در هفته‌های اخیر به دلیل افزایش تولید صادرکنندگان عمده از جمله روسیه و عربستان بهای نفت به شدت کاهش یافته است. با وجود تصمیم «اوپک پلاس» برای کاهش بیش از ۱۵ درصد از تولید توسط کشور‌های تولیدکننده، اما در پی شیوع «ویروس کرونا» و رکود اقتصادی در جهان، بهای این فرآورده همچنان روند نزولی داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار