آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۵۵۳

نخست‌وزیر روسیه به کرونا مبتلا شد

منابع روسی دقایقی پیش از مثبت اعلام شدن نتیجه آزمایش کرونای نخست‌وزیر این کشور خبر دادند.

به گزارش گروه سیاسی  خبرگزاری دانشجو، رسانه‌ها گزارش داده‌اند تست ابتلای «میخائیل میشوستین» نخست‌وزیر روسیه به کرونا مثبت بوده است. 

مرکز مبارزه با شیوع کرونا در روسیه امروز (پنجشنبه ) گزارش داد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۷۰۹۹  مورد جدید ابتلا به این بیماری در روسیه ثبت شده که نسبت به دیروز شاهد افزایش است.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی این مرکز، از روز گذشته تا کنون همچنین ۱۰۱ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند که این رقم نیز نسبت به دیروز بیشتر شده است.

بدین ترتیب شمار کل مبتلایان ویروس کرونا در روسیه به ۱۰۶۴۹۸  نفر و تعداد کل جان باختگان به ۱۰۷۳ تن افزایش پیدا کرد.

نهادهای درمانی روسیه - که یکی از کشورهایی است که بیشترین میزان آزمایش ابتلا به ویروس کرونا را انجام داده‌اند - تا کنون نزدیک به ۳.۵ میلیون تست ابتلا به این بیماری در سراسر این کشور گرفته‌اند.

 «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز گذشته در یک مصاحبه گفته بود که مسکو انتظار دارد نقطه اوج بحران تا اواسط ماه می (ماه آینده میلادی) فروکش کند و در ماه ژوئن اوضاع بهتر خواهد شد.

منبع: فارس
برچسب ها:
روسیه کرونا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار