کد خبر:۸۴۴۸۳۸
به همت دانشمندان؛

روبات‌ها به خدمت ارتش درمی‌آیند / توسعه فناوری‌هایی برای تبدیل چوب به برق

گروهی از دانشمندان ارتش آمریکا گرما را به الکتریسیته تبدیل کردند تا روبات‌های مستقل را برای ماه‌ها نیروبخشی کنند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان ارتش، یک مولد کارآمد انرژی طراحی شده تا بتواند اقامتگاه‌های خصوصی را نیرو ببخشد و برق وسایل نقلیه نظامی را برای ماه‌ها تامین کند.

گروهی از دانشمندان و مهندسان آزمایشگاه تحقیقاتی فرماندهی توسعه توانایی‌های ارتش آمریکا بر تسریع مدرنیزه‌سازی ارتش متمرکز شده‌اند. این آزمایش‌ها بخشی از کار‌هایی است که تقریبا دو سال پیش در حمایت از آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته وزارت انرژی به منظور تکامل مولد چرخه استرلینگ که به علت کارآیی بالا، سکوت، عمرطولانی و انتشار کم شناخته می‌شود، آغاز شد.

محققان به دنبال قابلیت‌های چندسوختی هستند. علاوه بر سوخت‌های فسیلی، آن‌ها در حال توسعه فناوری‌های جدیدی هستند تا بطور موثر زیست توده‌هایی مانند چوب را به برق تبدیل کنند.

جاستین شوماکر، محقق اصلی آزمایشگاه در مورد این پروژه، گفت: این اولین باری است که مولد استرلینگ در این مقیاس برای پیشرانش روی یک وسیله نقلیه زمینی خودمختار استفاده می‌شود. برای اینکه یک موتور استرلینگ کار کند، باید تفاوت دمایی بین پایانه‌های سرد و گرم وجود داشته باشد. حلقه خنک کننده گرما را از انتهای سرد گرفته و آن را سرد نگه می‌دارد.

محققان چندین فناوری جدید را طراحی و تولید کرده‌اند تا از این مولد برای پیشران استفاده کنند. اولین مبدل DC-DC بود که به طور مؤثر نیروی الکتریسیته را از دستگاه مولد استرلینگ به اتوبوس برقی منتقل می‌کرد. آن‌ها همچنین یک وسیله نقلیه بزرگ بدون سرنشین را که توانایی سفر در خشکی و آب دارد، اصلاح کردند، بدون اینکه شاسی یا چرخ‌های آن صدمه ببینند.

وی افزود: همه اقدامات باید به گونه‌ای انجام شوند که به خوبی قابلیت‌ها را در وسیله ادغام کرده و قابل اعتماد باشد. همچنین بتواند از برق کمی برای پمپ‌ها و فن‌ها استفاده کند و از فضای کافی برای کار در روز‌های بسیار گرم برخوردار باشد.

عناصر نرم‌افزاری، برقی و مکانیکی زیادی برای ادغام دستگاه مولد استرلینگ در وسایل نقلیه برقی هیبریدی به منظور راندن مورد نیاز است. شوماکر بیان کرد: روزی، روبات‌های خودمختار از وظایف معین سربازی نیز فراتر می‌روند و این کار را بدون نیاز به غذا خوردن، خوابیدن یا استراحت انجام می‌دهند. امیدوارم فرصتی برای تأمین بودجه نسخه بعدی این فناوری وجود داشته باشد تا بتوانیم بر جنبه‌هایی متمرکز شویم که آن را سبک‌تر و مقرون به صرفه‌تر می‌کند، زیرا این دستگاه کارآیی خوبی دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار