توسعه همكاري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آكادمي هاي جامو و كشمير
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، حجتالاسلام دكتر آذربايجاني، قائممقام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه درنشست مشتركي با مسئولان پژوهشگاه ضمن اشاره به برخي از فعاليتهاي پژوهشي و آموزشي پژوهشگاه در زمينه اسلامي و بوميسازي علوم انساني، بر گسترش همكاري ميان پژوهشگاه و دپارتمان علوم انساني و هنر دانشگاه آزاد جامو و كشمير تاكيد كرد.
وي همچنين اسلاميسازي علوم انساني را در دو مرحله جمعآوري و تهيه مطالب بنيادين و ايجاد زيرساختها و ملزومات و دستيابي به نظريات جديد و پارادايم مشترك علوم انساني و اسلام را قابل اجرا عنوان کرد.
دكتر سيدنسار حسين همداني، رئيس دپارتمان علوم انساني و هنر دانشگاه آزاد جامو و كشمير نيز در اين نشست ضمن معرفي دانشگاه متبوع خود و ارائه گزارشي از دورههاي آموزشي آن، خواستار اجرايي شدن مفاد تفاهمنامه همكاري ميان دو اين مركز شد.
وي همچنين از آمادگي اين دانشگاه براي راهاندازي دورههاي مشترك آموزشي و فرصتهاي مطالعاتي مشترك با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، خبر داد و گفت: هدف از اين مسئله در واقع، بسط و گسترش آموزهها و معارف اسلامي در رشتههاي گوناگون علوم انساني است.
خاطرنشان مي شود، در پايان اين نشست، طرفين به توافقاتي در زمينه برگزاري دورههاي آموزشي و فرصتهاي مطالعاتي مشترك براي استادان و اعضاي هيئت علمي، تامين منابع درسي منطبق با معارف اسلامي در علوم انساني از سوي پژوهشگاه و اعزام دانشجو و انجام طرحهاي پژوهشي مشترك دست يافتند./انتهاي پيام/