شهروندان هشدار هاي پليس در خصوص كيف قاپي را جدي بگيرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۶۸۶
فرمانده انتظامي شهرستان ابهر:

شهروندان هشدار هاي پليس در خصوص كيف قاپي را جدي بگيرند

فرمانده انتظامي شهرستان ابهر با بيان اينکه در وقوع سرقتها مشخصات ظاهري سارقان را به خاطر بسپاريد از دستگيري دو سارق كيف قاپ و يك سارق ساختمان هاي نيمه كاره خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبردانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ اكبري كنعان اظهار داشت: در هنگام استفاده از تلفن همراه، كيفتان را نزديك بدنتان يا در دستي كه آزاد است، نگهداريد و اطمينان حاصل كنيد كه با امنيت كامل و محكم آن را نگه داشته ايد.

به گفته وي سارقان كيف قاپ معمولا در اطراف بانك ها ، دفترخانه ها ، بنگاه ها و مراكز خريد عمده در نقاط خلوت كمين مي كنند بنابراين در هنگام همراه داشتن پول در اين مكان ها بيشتر مراقب باشيد.

فرمانده انتظامي شهرستان ابهر تأكيد كرد: با كار اطلاعاتي پليس دو سارق كيف قاپ كه با حضور در اطراف مجتمع هاي مسكوني پس از شناسائي سوژه مورد نظر اقدام به كيف قاپي مي كردند شناسائي و تحت نظر قرار گرفتند.

سرهنگ اكبري كنعان ادامه داد: با تلاش ماموران هر دو كيف قاپ به نام هاي "حميد-الف" و "فرشاد-الف" در حال پرسه زني در اطراف يك مجتمع مسكوني غافلگير و دستگير شدند.

وي تصريح كرد: ماموران كلانتري 12 شهرستان ابهر نيز در حين گشت زني يك سارق سابقه دار را كه در حين سرقت از يك ساختمان نيمه كاره بود را دستگير كردند.

فرمانده شهرستان ابهر خاطر نشان كرد: با شكايت دو نفر مبني بر اينكه كيف و وسايل آنها از داخل خودرو به سرقت رفته است تحقيقات خود را آغاز و با بررسي سر نخ هاي موجود سارق به نام "سعيد –الف" 19 ساله را شناسائي و دستگير كه متهم در بازجويي به سرقت اموال نامبردگان و چند فقره سرقت ديگر اعتراف كرد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار