دبیر قرارگاه شهید احمدیروشن گفت: سند آمایش استان فارس جهت رشد همه جانبه اقتصادی فرهنگ اثر مستقیم دارد؛ اما مدیریت برنامهریزی استان به طور کل این سند را همچون سایر اسناد در آرشیوهای بی سر و ته خود انباشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، تشکلهای دانشجویی دانشگاههای شیراز در دیدار رمضانی با آیت الله دژکام، نماینده، ولی وفقیه در استان فارس، مطالبات خود را مطرح کردند.
علی گرامیدوست، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن، به نمایندگی از بسیج دانشجویی استان فارس، با اشاره به وضعیت اقتصادی استان گفت: در پهنه وسیع جغرافیای فارس شاهد رشد فقر و هر چه فقیرتر شدن جماعتی هستیم که در ادبیات امروزی به آنها حاشیهنشین و قشر ضعیف جامعه اطلاق میشود. آمار حاشیهنشینی در استان فارس که به لحاظ جمعیتی، در کشور رتبه ۴ را دارا دارد، حدود ۶۱۲ هزار نفر و این حجم از مردم آسیبپذیر در استانی که سرشار از منابع و سرمایههای مادی، معنوی و انسانی است، گواه سوء تدبیر مسئولانی است که علی رغم تهیه اسناد بالادستی مناسب، عزمی بر اجرا ندارند.
گرامیدوست اجرای سند آمایش استان فارس را، راهحل بسیاری از مشکلات اقتصادی عنوان کرد و افزود: جناب آقای دکتر! یکی از بزنگاههای اصلی و مورد رجوع در اسناد بالادستی، جهت رشد همه جانبه اقتصادی استان که اتفاقا بر فرهنگ نیز اثر مستقیم دارد، سند آمایش استان فارس است که مبتنی بر ظرفیتهای انسانی و طبیعی و تاریخی هر پیکره استان، سیاستگذاری توسعه و پیشرفت را هدایت میکند. مگر نه اینکه بیش از ۷ سال از شروع فرایند مطالعاتی این سند میگذرد؟! شورای برنامهریزی و توسعه استان چند جلسه برای اجرای این سند برگزار کرده است؟! هر چند که نقدهایی به سند آمایش استان وارد است، اما مدیریت برنامهریزی استان فارس به طور کل این سند را همچون سایر اسناد دیگر از جمله سیاستهای اقتصاد مقاومتی و یا سند توسعه روستایی و اقتصاد روستا در آرشیوهای بی سر و ته خود انباشته است و همچنان مردم رنجور این استان، مجروح بی مبالاتی مدیران استانی در سطح استاندار و مدیران کل هستند. هر چند که از کویر برهوت دولت تدبیر و امید انتظاری جز این هم نیست و آقایان در استان فارس نیز اقتدا به شیخ خود نموده اند و راه بی خیالی را برگزیده اند.
دبیر قرارگاه شهید احمدیروشن استان فارس، اجرای این سند را از مطالبات بسیجدانشجویی دانست و گفت: مشخصا از حضرتعالی انتظار داریم که مرحمت نموده و مسئولان استانی را مورد مطالبه جهت اصلاح و اجرای این سند قرار دهید تا شاید زمانی برسد که به این مهم دست پیدا کنیم که از کلان شهرهایی همچون شیراز مهاجرت معکوس شکل بگیرد و نعمتهای گسترده این استان در سراسر جغرافیای آن مورد بهره برداری عموم مردم باشد.
این فعال دانشجویی در رابطه با سند آمایش خاطرنشان کرد: ما در معادن رتبه ۴ کشور را داریم و بیش از ۲۰ نوع ماده معدنی با قابلیت صادرات را دارا هستیم؛ اما چند کارخانه تبدیلی در استان داریم که این مواد معدنی را به محصولات دیگری که ارزش افزوده آن تا بیش از ۱۲۰۰ درصد در برخی از موارد است تبدیل کند.
وی، تحقق جهش تولید را به عنوان نسخه شفابخش اقتصاد معرفی و بیان کرد: جناب آقای دکتر! همانطور که مستحضرید امسال سال جهش تولید است و بدون شک جهت اشاره حضرت آقا به سمت تولید، همان نسخه علاج اقتصاد بیمار ماست، که در باور ما زمینه تحقق دولت اسلامی و جامعهای عدالت محور، رسیدن به قله اقتدار است که از مسیر قوی شدن میگذرد. ما امروز سراسر استان را که زیر ذرهبین عدالت، آمایش کنیم، هرجا و هر صنعت و تولیدی را که مراجعه کنیم ختم کلامشان در تحقق جهش تولید مبارزه با فساد است، هم فساد اداری و هم فساد اقتصادی که مع الاسف عزم جدی مسئولین متولی در این مساله مدتیست که ظهور و بروز گذشته را از دست داده و گویا فساد و رشوه جزء لاینفک صنعت و تولید گشته و کسانی که امروز باید با شمشیرهایی آخته با غول فساد مبارزه کنند در گوشهای نشستهاند و عادت به فساد را پیشه کرده اند.
گرامی دوست تصریح کرد: چندیست که ما در مجموعه بسیج دانشجویی استان و قرارگاه شهید احمدی روشن به سراغ تولیدکنندگان استان رفتهایم و سلسله نشستهایی را تحت عنوان جهش دنبال میکنیم و این بار بر خلاف عادت سابق که صرفا از آنها مطالبه میکردیم، درد دلها و مشکلاتشان را شنیدهایم و در این مسیر به نکاتی هم رسیدهایم که از حوصله این جمع خارج است و صرفا به همین نکته بسنده میکنیم که اژدهای هفت سر فساد، مدیران جهادی را میطلبد که با همتی بلند و عزمی مومنانه به مبارزه با این پدیده بپردازند و وجود چنین مدیرانی را در استانم آرزوست.
دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن در خاتمه، با تشکر از نماینده، ولی فقیه بیان کرد: امید آن داریم که بسیاری از این موانع با محوریت حضرتعالی و همراهسازی برخی از ظرفیتهای تازه شکل گرفته در استان همچون نمایندگان منتخب مجلس شورای اسلامی راهی روشن به سمت تعالی و رشد داشته باشد.