کد خبر:۸۴۷۲۸۷

هلاکت نظامی صهیونیست در کرانه باختری

یک نظامی صهیونیست در جریان یورش به منازل فلسطینیان در کرانه باختری، بر اثر اصابت سنگ به سرش، کشته شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک نظامی این رژیم در جریان عملیات بامداد امروز (سه‌شنبه) در کرانه باختری، کشته شده است.

در بیانیه توئیتری ارتش اسرائیل آمده است گروهبان یکم «امیت بن‌ییگال» از یگان گشت گولانی، که برای بازداشت چند فلسطینی به روستای «یعبد» در شمال کرانه باختری اعزام شده بود، در پی پرتاب سنگ از سوی فلسطینی‌ها کشته شد.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، نظامیان صهیونیست در حال اجرای عملیات در این روستا بودند که هدف سنگ‌های ۱۰ فلسطینی قرار گرفتند. در این عملیات چهار فلسطینی بازداشت شدند.

بر این اساس، در حالی که نظامیان صهیونیست معمولا تا دندان مسلح بوده و این نظامی نیز کلاه محافظ جنگی بر سر داشت، اما شدت ضربه سنگ به حدی بود که او را به هلاکت رساند.
 
هلاکت نظامی صهیونیست در کرانه باختری
تصویری که گفته می‌شود مربوط به نظامی صهیونیست مذکور است
 
ارتش اسرائیل بعد از آن عملیاتی را برای جست‌وجو و یافتن فلسطینی عامل این اقدام آغاز کرده و در حال یورش بردن به خانه‌های آن‌ها در کرانه باختری است.

صهیونیست‌ها به صورت معمول و روزانه، به بهانه‌های مختلف از جمله اقدامات خرابکارانه و یا تهدیدات امنیتی، به شهرک‌های فلسطینی‌نشین در منطقه ج کرانه باختری حمله کرده و تعدادی از آن‌ها را بازداشت می‌کنند.

جوانان مقاومت فلسطین نیز در برابر اینگونه یورش‌ها ساکت نمانده و هر بار به مقابله با صهیونیست‌ها بلند می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار