دبیر هیئت منتظران مهدی (عج) دانشگاه صنعتی ارومیه گفت: با توجه به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا برای تعطیلی دانشگاهها در این راستا برنامههای هئیت در ماه رمضان به صورت مجازی برگزار میشود.
علی جمشیدی، دبیر هیئت منتظران مهدی (عج) دانشگاه صنعتی ارومیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: متاسفانه از اسفندماه سال گذشته شاهد شیوع بیماری منحوس کرونا در کشور بودیم که بنابر تصمیم ستاد مقابله با کرونا فعالیت آموزشی دانشگاهها تعطیل شد که این تصمیم مانع ما برای انجام فعالیتهای هیئت نشد.
جمشیدی اظهار کرد: از همان ابتدای کار که مساجد، دانشگاهها و مدارس تعطیل شد شورای هیئت منتظران مهدی (عج) به طور دغدغه مندی پیگیر اجرای برنامههای هیئت که این بیماری منحوس روی بخش فرهنگی و اجتماعی جامعه تاثیر زیادی نگذارد شدند. در گام اول جزو اولین هیئت در کشور بودیم که اقدام به برگزاری هیئت مجازی کردیم تا با استعانت از خداوند متعال و با توسل و یاری اهلبیت (علیهم السلام) این بلا از کشور دور شود.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: الحمدلله ما شاهد نمایان شدن ذات غرب در این ماجرای کرونا بودیم که به دلیل کمبود لوازم پزشکی، کشورهای غربی اقدام به دزدی از یکدیگر کردند. اما در کشور خودمان شاهد حضور قشرهای مختلف به صورت جهادی برای تولید وسایل بهداشتی و پزشکی اعم از تولید ماسک، مایع ضدعفونی کننده و ... بودیم که هیئت منتظران مهدی (عج) از این قافله عقب نماند و با حضور خادمین خواهر و برادر خود در کارگاه جهادی تولید ماسک، جهادی و اجتماعی بودن خود را به نمایش گذاشت.
جمشیدی مطرح کرد: متاسفانه با مجازی شدن دروس دانشگاهی شاهد آن بودیم که برخی دانشجویان توانایی مالی پرداخت هزینه اینترنت برای شرکت در کلاسها را نداشتند که اقدام به نامه نگاری به ریاست دانشگاه و وزرای علوم و ارتباطات کردیم و الحمدلله هفته بعد از مکاتبه اینترنت برای سایتهای آموزش دانشگاهی رایگان شد.
دبیر هیئت منتظران مهدی (عج) دانشگاه صنعتی ارومیه تاکید کرد: با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان بنابر تعطیلی بقاع متبرکه و مساجد شورای هیئت منتظران مهدی (عج) برآن شد که در این ماه در حد توانایی روحیه معنوی مردم را بالا ببرد.
وی گفت: سال پیش شاهد طرحهای قرآنی و مسابقههایی از سوی صدا و سیما در رسانه ملی بودیم که متاسفانه امسال این طرحها بسیار کم شد بنابراین هیئت با دغدغهای که داشت وارد این طرح شد و درماه مبارک رمضان طرحهای مختلفی در سطح دانشگاهی، منطقهای و کشوری داشتیم.
جمشیدی تصریح کرد: بزرگترین طرح ما که با آغار ماه رمضان شروع شد مسابقه پیامکی بود که الان نیز ادامه دارد و در هر شب ماه مبارک یک سوال مطرح میشود که جای رسانه ملی را در این طرح پر کنیم و محدودیتی برای شرکت در این مسابقه نیست و همه قشرهای جامعه از سراسر کشور میتوانند در این طرح شرکت کنند.
دبیر هیئت منتظران مهدی (عج) یادآور شد: در ادامه طرحهای رمضانی که هیئت داشت برگزاری مسابقه عکاسی ویژه خواهران با موضوع افطاری ساده در جهت ترویج افطاری ساده و برگزاری پویش کودکان منتظر که هدفمان تشویق کودکان زیر ۵ سال به حفظ و قرائت دعای سلامتی آقا امام زمان (عج) بود و جالب این است که هزینههای این طرحها از خیرین جمع آوری شده است؛ و در آخر نیز بنابر دستور رهبر معظم انقلاب اقدام به برگزاری موج دوم رزمایش همدلی برای مناطق محروم ارومیه کردیم که هم اکنون این رزمایش در حال برگزاری است.
وی در خاتمه اظهار کرد: دلیل رو آوردن مردم به هیئت وجه اجتماعی این بخش از جامعه بوده اینکه هیئت مذهبی دغدغه مردم را دارند و هیئت در برطرف کردن مشکلات اقتصادی، فرهنگی و ... نقش بسزایی ایفا کردند. اما متاسفانه میبینیم که یک موسسه فرهنگی یا NGO پیش مسئولین اهمیت بیشتری دارد به همین دلیل از مسئولین خواستاریم که اعتماد بیشتری به این جریان مذهبی کنند.