
مسئول سابق بسیج دانشگاه آزاد کرمانشاه:
بروز اعتراضات کارگری در پی روند غلط و مریض خصوصیسازی / نباید کارگران دغدغه معیشتی داشته باشند + فیلم
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه در ویدئویی در خصوص دیدار مجازی رهبر انقلاب با دانشجویان گفت: در صورتی که سخنران این مراسم بودم به مسئله اعتراضات کارگری و مشکلات معیشتی آنان اشاره میکردم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آقایی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه در ویدئویی در خصوص دیدار مجازی مقام معظم رهبری با دانشجویان گفت: در صورتی که سخنران این دیدار بودم، در خصوص مسائل کارگری و مشکلات معیشتی جامعه کارگری، نکاتی مطرح میکردم.
آقایی اضافه کرد: با توجه به روند غلط و مریض خصوصی سازیهایی که در چند سال اخیر در کشور انجام شده و همچنین عدم بروزرسانی و تسهیل گری برخی قوانین دست و پا گیر در حوزه تولید، شاهد بروز اعتراضات کارگری در کشور هستیم که موضوع اعتراضاتشان معیشت و امنیت شغلی است. این در حالی است که در سال جهش تولید، نباید کارگران دغدغه معیشتی داشته باشند.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه ابراز کرد: برای تغییر در این روند، لازم است اصلاح ساختارهای خصوصی سازی و بهبود فضای کسب و کار و مدیریت تولید و... انجام گیرد تا شاهد رشد ملموس در کمیت و کیفیت تولید باشیم.
وی در خصوص مدیریت اقتصادی و ایجاد فشار روانی بر مردم اظهار کرد: در چند سال گذشته، اقتصاد ایران تکانههای شدیدی داشته که باعث ایجاد فشار بر اقشار مستضعف و کم درآمد جامعه شده است. این تکانهها حاصل خوش بینی مسئولان اجرایی کشور به خارج از مرزها است.
این فعال دانشجویی استان کرمانشاه یادآور شد: ادامه این رویه باعث شده اقتصاد و معیشت مردم بهبود پیدا نکند و آشفتگی بازار را شاهد باشیم. متاسفانه مسئولان اجرایی هیچگاه ارادهای قوی برای اصلاح و بهینه سازی اقتصاد ندارند و حتی نظرات کارشناسان را در این زمینه تایید نمیکنند در حالی که این موضوع همواره از سوی جامعه دانشگاهی مورد توجه بوده و پیشنهاداتی برای اصلاح آن ارائه کرده اند، اما مسئولان میلی به پذیرش این پیشنهادات و اجرای آنها ندارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.