احداث 50 كتابخانه عمومي در شهرهاي گيلان به دولت پيشنهاد مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۹۲
مدير كل كتابخانه‌هاي عمومي گيلان:

احداث 50 كتابخانه عمومي در شهرهاي گيلان به دولت پيشنهاد مي شود

مدير كل كتابخانه‌هاي عمومي گيلان گفت: در دور سوم سفر هيئت دولت به گيلان احداث 50 كتابخانه عمومي در شهرهاي گيلان به دولت پيشنهاد مي شود.

محمد احمدي پور در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رشت، با اشاره به افزايش حدود سه برابري اعتبار تعمير و تجهيز كتابخانه‌هاي استان در سال جاري، اظهار داشت: اين رقم امسال از سه ميليارد به هشت ميليارد و 205 ميليون ريال افزايش يافته است.

وي از اتمام بيش از 10 طرح نيمه تمام در سال گذشته در استان خبر داد و تصريح كرد: كتابخانه مركزي رشت كه از مصوبات سفر رئيس جمهور به گيلان است در حال ساخت مي باشد و افزون بر آن شش كتابخانه عمومي در ديگر شهرهاي استان گيلان درحال احداث است.

مدير كل كتابخانه هاي عمومي گيلان با اشاره به اينكه در دور سوم سفر هيئت دولت به گيلان احداث 50 كتابخانه عمومي در شهرهاي استان گيلان به دولت پيشنهاد مي شود، افزود: با حضور و حمايت استاندار گيلان از ابتداي سال تاكنون دو همايش بزرگ قدرداني از كتابداران، مسئولان دبيرخانه‌هاي شهرستان‌ها و اعضاي انجمن‌هاي كتابخانه‌هاي گيلان برگزار شده است.

احمدي پور مصوبات دور دوم سفر هيئت دولت به استان در جهت توسعه فضاي كتابخانه‌اي را مثبت ارزيابي و خاطرنشان كرد: 49 كتابخانه، راه اندازي 20 كتابخانه سيار براي مناطق محروم و تجهيز و به روز رساني 74 كتابخانه عمومي به تجهيزات نرم افزاري و ديجيتالي از مصوبات پيشنهادي براي دور سوم سفر رئيس جمهور به گيلان است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار