قانعی رییس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: طیف علائم کرونا بسیار گسترده است و بر اساس آخرین تحقیقات، فرم خفیف بیماری بسیار بیشتر از آن چیزی بود که پیش بینی کردیم و بسیاری از بیماران میتوانند با یک داروی ضد طب یا قرنطینه در منزل درمان شوند و نیازی به داروی بیشتری ندارند.
وی ادامه داد: وقتی درمان به کار میرود که اکسیژن به زیر ۹۳ درصد برسد و ریه درگیر شده باشد. در موارد خفیف که تنگی نفس فعالیتی وجود ندارد، ریه درگیر نشده و ممکن است طب و لرز مختصر و سرفه وجود داشته باشد. سیستم دفاعی بدن ویروس را کنترل میکند؛ بنابراین مشاهده میشود که مرگ و میر و ابتلا در کسانی است که دیابت و فشار خون دارند یا چاق هستند. زیرا عروق آنها زمینه درگیری با بیماری را دارد و اگر فرد سالم باشد، سیستم دفاعی بدن او به خوبی دفاع میکند.
قانعی درمورد ادعای استفاده از داروی ایدز برای درمان کرونا بیان کرد: داروی ایدز داروی درمان کرونا نیست اما پزشکان مختار هستند داروهای ضد .ویروس را تجویز و استفاده کنند، چون این دسته از داروها علایم ویروس را از بین می برد.
وی در خصوص نوع آزمایش های کرونا ویروس بیان کرد: در برخی افراد ممکن است اسکن ریه نشان دهنده ویروس کرونا نباشد و ویروس تنها در حلق و خون مشخص شود که با تست های سلولوژی و پی سی آر مشخص می شود.