کد خبر:۸۴۹۵۳۷

ظریف خطاب به پمپئو و اروپا: فلسطینی‌ها نباید هزینه جنایات شما را بپردازند

وزیر خارجه خطاب به پمپئو و برخی از کشورهای اروپایی تصریح کرد: فلسطینی‌ها نباید هزینه جنایات و یا احساس گناه شما را بپردازند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران امروز (پنجشنبه) در پاسخ به جوسازی‌های مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و برخی اروپایی‌ها در توئیتی نوشت: حمله معتقدان به راه‌حل نهایی از طریق اتاق‌های گاز، به کسانی که به همه پرسی باور دارند، چندش آور است.

وی با انتشار تصویری در خصوص آزادی فلسطین عنوان کرد: چندش‌آور است کسانی که تمدن آنها «راه‌حل نهایی» را در اتاق‌های گاز یافته بود، به کسانی که در صندوق‌های رأی و از طریق همه‌پرسی به دنبال راه‌حلی واقعی هستند، حمله کنند.

ظریف با طرح این سوال که چرا ایالات متحده و غرب، این چنین از دموکراسی واهمه دارند؟ خطاب به آمریکا و غرب تصریح کرد:‌ فلسطینی‌ها نباید هزینه جنایات و یا احساس گناه شما را بپردازند.

گفتنی است پمپئو در اظهاراتی ایران را به یهودستیزی متهم کرده است.

در همین خصوص نیز علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در توئیتی نوشت: «لازم است به وزیر خارجه خبیث ⁧‫رژیم تروریستی آمریکا‬⁩ یادآور شوم که در ⁧‫جمهوری اسلامی ایران‬⁩ بر خلاف الیگارشی گاوچران‌های ⁧‫غرب وحشی‬⁩، رهبران منصوب و محبوب اکثریت مردمند و چیزی جز خواست آنها نمی‌گویند.ضمنا ما یهودستیز نیستیم، ستیز ما با جنایتکاران، غاصبان و کودک‌کشان است.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار