آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۹۷۰۹

ورود کاروان لجستیکی جدید ترکیه به خاک سوریه

منابع سوری گزارش دادند که ترکیه یک کاروان حامل تجهیزات لجستیکی به مناطق اشغالی در شمال سوریه ارسال کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رسمی کشور سوریه «سانا» گزارش داد که ترکیه ۳۰ کامیون یا خودروی حامل تجهیزات لجستیکی به نقطه‌های نظامی «غیرقانونی» خود در شمال شرق سوریه ارسال کرده است.

طبق این گزارش، این تجهیزات بعد از ظهر روز جمعه از طریق گذرگاه غیرقانونی «العدوانیه» در غرب شهر «رأس العین» (الحسکه- شمال شرق سوریه) وارد خاک سوریه شده است.

طبق گزارش سانا، ترکیه در ۱۸ ماه مِی نیز برای توسعه نقطه‌های نظامی خود و ایجاد دیوار حائل در رأس العین به این منطقه تجهیزات لجستیکی ارسال کرده است.

منابع سوری، پیشتر، خبر داده بودند که ترکیه در حال تغییر بافت جمعیتی شمال شرق سوریه است؛ این کشور با انتقال خانواده گروه‌های مسلح تحت حمایت خود به شمال سوریه (مناطق چشمه صلح) و قطع آب اهالی این مناطق، و آتش زدن محصولات کشاوزری آن‌ها قصد دارند بافت جمعیتی این مناطق را بتدریج تغییر دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار