رئیس هیئتامنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت جزئیات خرید اقلام مصرفی و سرمایهای مقابله با کرونا از تولیدکنندگان داخلی را تشریح کرد و گفت: هیئتامنای صرفهجویی ارزی ۲ هزار عدد ونتیلاتور از تولیدکنندگان داخلی خریداری کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی یوسفی درباره جزئیات خرید تجهیزات مقابله با کرونا از تولیدکنندگان داخلی اظهار کرد: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری و دستور وزیر بهداشت در جهت حمایت از تولیدکنندگان داخلی و با توجه به بروز و شیوع کووید ۱۹ در کشور خوشبختانه تجهیزات سرمایهای و مصرفی بسیاری از تولیدکنندگان ایرانی برای بیمارستانهای سراسر کشور خریداری شده است.
وی با بیان اینکه هیئت امنای صرفهجویی ارزی ۲ هزار عدد ونتیلاتور از تولیدکنندگان داخلی خریداری کرده است، افزود: سایر تجهیزات سرمایهای خریداری شده داخلی برای مقابله با کووید ۱۹ شامل یک هزار و ۵۰۰ عدد مانیتورینگ علائم حیاتی، ۱۲۰ عدد مهپاش ضدعفونیکننده سطوح، ۵۰۰ عدد برانکارد ایزوله، ۲۵۰ عدد BIPAP تنفسی، ۸۰۰ عدد تخت مراقبتهای ویژه، ۲ هزار تخت بستری و ۶۹۵ تشک مواج است.
رئیس هیئتامنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۳ میلیون ماسک ۹۵ N و حدود ۲۰ میلیون ماسک سه لایه و بیش از یک میلیون و ۵۰۰ لباس محافظ فردی، ۱۹۶ هزار گان جراحی، ۴۰ هزار عینک محافظ و یک میلیون واحد محلول ضدعفونیکننده دست و سطوح و سایر اقلام مورد نیاز نیز توسط هیئتامنا از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده است.
یوسفی درباره هزینه خرید اقلام مصرفی و سرمایهای مقابله با کرونا از تولیدکنندگان داخلی نیز گفت: هیئتامنای صرفهجویی ارزی در راستای حمایت از تولید داخل حدود ۶۶۹ میلیارد تومان برای خرید اقلام مقابله با کرونا هزینه کرده است.
رئیس هیئتامنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشورهای دنیا بسیاری از منابع تأمین کالاهای مورد نیاز جهت مقابله با همهگیری ویروس کووید ۱۹ در سطح جهان از دسترس خارج شده و کمبود این اقلام در بسیاری از کشورهای جهان گزارش شده است، ولی در کشور ما به برکت وجود تولید داخلی پویا و فعال خوشبختانه در زمینه تأمین اقلام با کمبود جدی مواجه نبودهایم.