کد خبر:۸۵۳۶۱۲
کاربرد ریاضی در زندگی روزمره | قسمت سوم

شبیه‌سازی ژست اسکیت‌بازان به سبک ریاضیات / لحظه لحظه حرکت انسان روی یخ معادله‌سازی می‌شود

یک مدل شبیه‌سازی شده با کمک ریاضیات به راحتی می‌تواند نشان دهد که چگونه اسکیت‌بازان ژست‌های مختلفی را هنگام حرکت روی یخ به نمایش می‌گذارند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، از آنجایی که کاربرد علوم مختلف در زندگی روزمره یکی از سوالات پرتکرار و همیشگی محصلان در کلاس‌های درس است بر آن شدیم تا بخشی از کاربرد‌های علوم گوناگون را به تفکیک مطرح کنیم. این قسمت ریاضی در اسکیت بازی روی یخ!

یک مدل جدید ارائه شده از سوی دانشمندان دانشگاه آلبرتا نشان می‌دهد که چگونه اسکیت‌بازان ژست‌های مختلفی را هنگام حرکت روی یخ نشان می‌دهند. این مدل به اسکیت‌بازان کمک می‌کند تا بر تکنیک‌های خود تسلط پیدا کرده و از آسیب‌ها جلوگیری کنند.

مگان هال، دانشجوی دکتری گفت: «ما می‌توانیم حرکت اسکیت‌باز را توصیف کنیم، اما اگر بخواهیم این حرکت یا الگو را بسازیم، چه کاری باید با بدنمان انجام دهیم؟»

هال که ۲۰ سال است اسکیت‌بازی می‌کند، تحقیق خود را با فارغ‌التحصیلان پیش می‌برد. در ابتدا طی دو مطالعه دانشمندان متذکر می‌شوند که تحقیقات گذشته بر فیزیک دوبعدی اسکیت‌بازی نمایشی نگاهی انداخته اما مدل جدید آن‌ها با استفاده از ماشین‌های غیرهلونی نشان می‌دهد که چگونه بدن روی یخ ۳ بعدی حرکت می‌کند.

پوتکارزاد، مدیر ارشد علم و فناوری دانشگاه آلبرتا گفت: «به نظر می‌رسد این مشکل را می‌توان با دست‌ها حل کرد که بسیار باورنکردنی است، زیرا معادلات ماشین‌های غیرهلونی بسیار پیچیده‌اند.»

زندا، یکی دیگر از اعضای این گروه گفت: «این واقعیت که معادلات حرکت یکپارچه یا کاملا حل شدنی هستند بسیار شگفت‌انگیز است. سیستم‌های مکانیکی با محدودیت‌های غیرهلونی که یکپارچه هستند، بسیار نادرند. مدل ما بسیار با آنچه می‌شناسیم متفاوت و در لیست مثال‌های این سیستم‌ها جدیدترین است.»

کاربرد‌های عملی
هال گفت: «اسکیت‌بازی نمایشی الهام‌بخش این پروژه است و اکنون وقتی روی یخ هستم، پروژه به من الهام می‌بخشد. رویکرد بسیار متفاوتی در اسکیت‌بازی داشته‌ام. اکنون شبیه‌سازی ساخته‌ایم و می‌توانیم روی کاغذ ببینیم که چگونه باید بدنمان را تغییر دهیم.»

پوتکارزاد خاطرنشان کرد: «علاوه‌بر الهام از یخ، این برنامه کاربرد‌های عملی بالقوه‌ای برای اسکیت‌باز‌ها و مربیان دارد. این روش عالی برای درک چگونگی آموزش به افراد است و می‌تواند به آن کمک کند.»

این برنامه همچنین می‌تواند به اسکیت بازان کمک کند تا از صدمات شایع مانند شکستگی‌های مختلف جلوگیری کنند؛ یا حتی در طراحی تیغه یا تکنیک‌هایی برای جلوگیری از این صدمات کاربرد داشته باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار