کد خبر:۸۵۴۰۳۲
در نامه‌ای خطاب به رهبران ۴۰ کشور اسلامی و عربی؛

هنیه: عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها خنجری در سینه ملت فلسطین است

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس خواهان اقدام کشور‌های عربی و اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی در قبال فلسطین شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فلسطین الیوم، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در نامه خود خطاب به رهبران بیش از ۴۰ کشور عربی و اسلامی از آن‌ها خواست تا برای رویارویی با اقدامات رژیم صهیونیستی در قبال کرانه باختری و قدس اشغالی وارد عمل شوند.

هنیه در این نامه خاطرنشان کرد: طرح اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری تجاوزی جدید به شمار می‌رود که به کارنامه جنایات اشغالگران در تاریخ سیاه آن‌ها علیه ملت فلسطین اضافه شده است.

وی افزود: این اقدامات خطری واقعی برای شرایط کنونی و آتی فلسطینی‌ها و امت عربی و اسلامی محسوب می‌شود. ما خواهان برگزاری نشست سران عربی و اسلامی برای حمایت از مسأله فلسطین به صورت متحد و یکپارچه در برابر اقدامات صهیونیست‌ها تحت حمایت آمریکا هستیم.

هنیه در این نامه اظهار داشت: باید مواضع متحد، جدی و یکپارچه علیه این نقشه‌ها در حمایت از مقدسات اسلامی و مسیحی و علیه یهودی سازی قدس و تقسیم مسجد الاقصی اتخاذ شده و جلوی اقدامات تروریستی صهیونیست‌ها که هر روز در حال افزایش است گرفته شود.

وی افزود: اشغالگران صهیونیست از اقدامات برخی کشور‌های عربی و اسلامی برای عادی سازی روابط با تل آویو سوء استفاده کرده و به شدت تجاوزات خود می‌افزایند. ما خواهان آن هستیم که عادی سازی روابط جرم محسوب شود چرا که خطای بزرگی است که بخشیده نمی‌شود. عادی سازی روابط به مثابه خنجری در سینه ملت و امت ما به شمار می‌رود.

هنیه در پایان نامه خود بر ضرورت تقویت وحدت و اتحاد میان گروه‌های فلسطینی تاکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار