کد خبر:۸۵۵۴۱۴

کاهش «احساس غرور» در میان آمریکایی‌ها رکورد زد

موسسه معتبر گالوپ در تازه‌ترین نظرسنجی خود اعلام کرد که احساس غرور آمریکایی‌ها در بحبوحه شیوع ویروس کرونا و همچنین ناآرامی‌های اخیر به پایین‌ترین رقم طی سال‌های گذشته رسیده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس تازه‌ترین نتایج نظرسنجی، احساس غرور آمریکایی‌ها در پی همه‌گیری ویروس کرونا و ناآرامی‌های اجتماعی به دلیل قتل «جورج فلوید» سیاه‌پوست آمریکایی توسط افسر پلیس سفیدپوست، به پایین‌ترین میزان خود رسیده است.

این نظرسنجی که توسط موسسه گالوپ انجام شده، نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از شهروندان آمریکایی همچنان در پاسخ به این سوال که آیا از آمریکایی بودن حس غرور می‌کنند گزینه «به شدت زیاد» یا «خیلی زیاد» را انتخاب کرده‌اند.

پایگاه هیل نوشته این آمار در مقایسه با سال گذشته ۷ درصد افت داشته و پایین‌ترین آمار ثبت شده در ۲۰ سال گذشته و از زمانی است که گالوپ مطرح کردن این سوال را در نظرسنجی‌های خود آغاز کرده است.

در این نظرسنجی ۴۲ درصد از پاسخ‌دهندگان گزینه «به شدت زیاد» و ۲۱ درصد دیگر «خیلی زیا» را انتخاب کرده‌اند. ۱۵ درصد در پاسخ به سوال مذکور «متوسط» و ۱۲ درصد دیگر گزینه «اندکی» را انتخاب کرده‌اند. ۹ درصد از شرکت‌کنندگان هم گفته‌اند اصلاً از اینکه آمریکایی هستند احساس غرور نمی‌کنند.

تنها ۲۰ درصد از پرسش‌شوندگان گفته‌اند که از مسیری که کشور در آن قرار دارد راضی هستند.

احساس غرور آمریکایی‌ها پس از حوادث یازده سپتامبر ۲۰۰۱ بالاترین میزان خود را تجربه کرد. در این سال ۹۲ درصد آمریکایی‌ها گفتند که «به شدت» یا «خیلی» احساس غرور می‌کنند.

پس از آن سال، این آمار روند کاهشی پیدا کرد و طی ۶ سال گذشته هر سال رکورد جدیدی را در کاهش ثبت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار