کد خبر:۸۵۶۷۴۹
خاکی صدیق در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه‌ها با رعایت دستورالعمل برگزاری امتحانات، تقلب را به حداقل برسانند

معاونت آموزشی وزارت علوم گفت: وزارت علوم دستورالعملی را به دانشگاه‌ها ارسال کرده است تا دانشگاه‌ها با رعایت آن در فرایند آزمون‌گیری، بحث تقلب درسی علمی و تخلفات را به حداقل برسانند.

علی خاکی صدیق معاونت آموزشی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره برگزاری آزمون‌های پایان ترم و جلوگیری از تقلب دانشجویان گفت: تقلب بحث همه گیری نیست به طوری که اکثر دانشجویان تابع مقررات هستند و به سمت تقلب نمی‌روند، اما اقلیتی وجود دارد که در فضای مجازی به تبلیغ این موضوع می‌پردازند و معتقدند دانشجویان در آزمون‌های الکترونیک بیش از پیش تقلب می‌کنند.
 
معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: اما وزارت علوم در راستای برگزاری امتحانات تمهیداتی اندیشیده است، در این دوره که آموزش بر مبنای غیر حضوری بنا نهاده شد، تصمیم گرفتیم تا ارزیابی‌ها در طول ترم و به صورت مستمر انجام شود.
 
وی با بیان این که نظر نهایی درباره شیوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم توسط اساتید ارائه می‌شود؛ اظهار کرد: بخشنامه برگزاری آزمون‌های پایان ترم را در اول فروردین ماه برای دانشگاه‌ها ارسال کردیم. اساتید می‌توانند در طول ترم به صورت مستمر از دانشجو ارزیابی داشته باشند، برای این منظور نیز روش‌هایی همچون امتحانات کلاسی، پروژه و میان ترم وجود دارد که در تسهیل فرایند کمک شایانی می‌کند. درنهایت نیز امتحان پایان ترم با نمره کمتری برگزار خواهد شد.
 
معاونت آموزشی وزارت علوم ادامه داد: طبیعتا اگر شرایط مهیا باشد شاید بهترین نوع ارزیابی، امتحان حضوری باشد. اما از آنجایی که این امکان در بسیاری از دانشگاه‌ها فراهم نیست. ما به سمت برگزاری آزمون به صورت الکترونیک حرکت کردیم.
 
خاکی صدیق در پایان خاطر نشان کرد: وزارت علوم در همین راستا دستورالعملی را به دانشگاه‌ها ارسال کرد تا دانشگاه‌ها با رعایت آن در فرایند آزمون‌گیری بحث تقلب علمی و تخلفات را به حداقل برسانند. امیدوار هستیم در درجه اول دانشجویان و اساتید که رعایت تمام جوانب اخلاق آموزشی و برگزاری درست آزمون‌ها را می‌کنند، به برگزاری هرچه بهتر امتحانات کمک کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار