کد خبر:۸۵۶۹۲۸
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران:

مافیا در حوزه درمان اعتیاد گردش مالی برابر با خرید و فروش مواد دارد!

حاجی زاده از وجود مافیا در حوزه درمان اعتیاد خبر داد و گفت: گردش مالی در حوزه درمان معتادین کمتر از خرید و فروش مواد مخدر نیست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو در خصوص وضعیت استعمال مواد مخدر و مبارزه با آن با مصطفی حاجی زاده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران به صورت تلفنی گفتگو کرد.

* ۹۵ درصد از جامعه عاری از اعتیاد هستند

مصطفی حاجی زاده با بیان اینکه ۹۵ درصد از جامعه ما عاری از اعتیاد هستند، گفت: بیشتر تمرکز را باید روی این جمعیت و به ویژه کسانی که در معرض این آسیب قرار دارند مانند جوانان و نوجوانان بگذاریم و قطعاً این کار نیاز به سازماندهی جدی دارد.

وی از ضرورت پیشگیری گفت و بیان کرد: در این زمینه باید از حوزه‌های فرهنگی و شیوه‌های آگاه سازی استفاده کنیم. معتقد هستیم اگر آگاه سازی عالمانه نباشد، نه تنها پیشگیری نمی‌کند بلکه موجب تشدید این آسیب می‌شود. در واقع آموزشی که در دانشگاه جهت پیشگیری می‌دهیم، قطعاً باید با آموزشی که در دبیرستان و مقاطع دیگر صورت می‌گیرد بسیار متفاوت باشد.

وی درباره نوع مصرف مواد مخدر در ایران اظهار کرد: ۷۵ درصد از مصرف مواد مخدر در کشور از نوع سنتی و ۲۵ درصد مصرف مواد سنتی است. البته این میزان مصرف در بین جوانان و نوجوانان متفاوت است و در این سن مصرف مواد صنعتی بیشتر دیده می‌شود و این وضعیت در بین زنان نیز موجود است و برآورد می‌شود ۵۰ درصد مصرف صنعتی دارند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با تأکید بر اینکه در سنین مختلف افراد نیاز به یک کار عالمانه برای پیشگیری است، در خصوص درمان معتادین عنوان کرد: نیاز به اقدامات فوری و همه جانبه در حوزه درمان باید بسیار جدی باشد، زیرا درمان اعتیاد یک کار پر انرژی و عالمانه است و قطعاً باید عالمانه باشد.

حاجی زاده از وجود مافیا در حوزه درمان اعتیاد خبر داد و بیان کرد: گردش مالی در حوزه درمان معتادین کمتر از خرید و فروش مواد مخدر نیست این مسئله سبب تشدید آسیب اعتیاد و ایجاد خسارت‌های مادی و معنوی جبران ناپذیری برای مصرف کننده و جامعه می‌شود.

وی افزود: قطع مصرف درمان اعتیاد محسوب نمی‌شود و درمان یک پروسه کامل و همه جانبه است. در حقیقت در این پروسه نقش کسانی که دانش این کار را دارند، باید بیشتر و پر رنگ‌تر شود.

* دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تعداد معتادین حرفه‌ای در کشور

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تعداد معتادین کشور را در حالت بدبینانه پنج درصد دانست و گفت: معتادین حرفه‌ای دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در کشور هستند و کسانی که به صورت تفننی مصرف می‌کنند حدوداً دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر هستند. برآورد درباره تعداد معتادین متجاهر حدود ۵۰ هزار نفر است و تشخیص تجاهر بر عهده مقام قضایی است یعنی ممکن است افراد مختلف یک فرد معتاد را متجاهر بدانند، اما متجاهر نباشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار