آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۸۱۳۳
وحیدی در دانشگاه بجنورد:

۶۷ نماینده مجلس از اعضای هیئت علمی هستند / بودجه دانشگاه‌های خراسان شمالی افزایش می‌یابد

نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: سرانه دانشجویی از عدالت نسبی در سطح کشور برخوردار نیست؛ لذا تلاش می‌کنیم در کمیسیون تلفیق برای خراسان شمالی بودجه‌های بیشتری تخصیص یابد.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد وحیدی، نائب رئیس اول کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس صبح امروز در دیدار روسای دانشگاه‌ها و موسسات عالی خراسان شمالی گفت: سرانه دانشجویی از عدالت نسبی در سطح کشور برخوردار نیست لذا تلاش می‌کنیم در کمیسیون تلفیق برای استان خراسان شمالی بودجه‌های بیشتری تخصیص یابد.

وحیدی ارتباط دانشگاه با صنعت و مراکز کاربردی را مهم توصیف کرد و ادامه داد: جهت قوی شدن این ارتباط باید گذراندن طرح برای دانشجویان پس از فارغ التحصیلی پیش بینی شود همچنین با همکاری وزارت علوم و مراکز مهارتی باید شرایطی فراهم شود که تکنیسین‌ها وارد عرصه کار شوند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی خطاب به پارک‌های علم و فناوری و مراکز دانش بنیان استان بیان کرد: از فرصت صنعت‌های بومی استان مانند شمش آلومینا و با بهره گیری از اعتبارات ملی صندوق نوآوری، استفاده بهینه کنید.

وحیدی با اشاره به شرایط خاص کرونایی گفت: شروع سال تحصیلی آموزش عالی نیازمند برنامه ریزی و ایجاد سناریو‌های مختلف و جامع است.

نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اضافه کرد: مقام معظم رهبری با هوشمندی و تدبیر خود نخستین ویژگی حرکت کشور در گام دوم انقلاب را مبتنی بر علم و پژوهش قرار داده اند که این رویکرد می‌تواند آینده‌ی کشور را در عرصه‌های مختلف تضمین کند.

وی با اشاره به اینکه ۶۷ نفر از نمایندگان مجلس یازدهم اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند افزود: با حضور افراد متخصص در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به دنبال این هستیم که نگاه متمرکز در کشور را به سوی نگاه استانی و نقاط کمتر برخوردار سوق دهیم.

وحیدی اظهار کرد: کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری با ۴ وزیر و ۲۶ دستگاه اجرایی در ارتباط است.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای توسعه علم و دانش نیاز به آمایش سرزمینی قوی داریم که متاسفانه در این حوزه معمولاً جزیره‌ای عمل می‌کنیم و نگاه مشترک و جامعی نداریم.

وی با اشاره به اسناد بالادستی کشور در حوزه آموزش گفت: آموزش تکمیلی اولویت اصلی دانشگاه‌های استان است و باید تلاش شود تنوع رشته‌ای به آموزش تکمیلی برسد تا ماندگاری نخبگان در استان افزایش یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار