کد خبر:۸۵۸۷۹۶

مخالفت آلمان با استفاده آمریکا از «مکانیسم ماشه» علیه ایران

نماینده آلمان، در نشست شورای امنیت مخالفت این کشور را با تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران با توسل به یکی از بند‌های برجام را اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نماینده آلمان در نشست شورای امنیت با موضوع اجری قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در خصوص توافق هسته‌ای ایران مخالفت کشورش را با استفاده آمریکا از ساز و کار حل و فصل اختلافات در برجام برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران اعلام کرد.

پیش از سخنرانی نماینده آلمان، نماینده چین گفته بود که آمریکا به دلیل خروج از برجام از هیچ حقی برای استفاده از مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها برای احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران برخوردار نیست.

نماینده آلمان گفت: «من با سخنان نماینده چین در خصوص مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها هم‌نظرم.»

پس از او نماینده انگلیس هم خاطرنشان کرد که از نظر این کشور هم بازگشت خودکار تحریم‌ها علیه ایران با برجام «سازگار نیست.»

نماینده انگلیس گفت: «انگلیس بار‌ها تعهد کامل خودش به برجام را اعلام کرده است. این در راستای منافع امنیتی جمعی ما است که حفظ نظام منع اشاعه هسته‌ای را هم شامل می‌شود.»

او در ادامه گفت: «ما تلاش خستگی‌ناپذیری برای حفظ برجام داشته‌ایم. از خروج آمریکا از برجام و به موازات آن، اقدامات ایران که مغایر با تعهدات برجامی این کشور هستند متأسفیم.»

در حال تکمیل...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار