کارشناس رسانههای انگلیس زبان با بیان اینکه قطع بودجه رسانههای برون مرزی مشکوک است، گفت: امیدواریم دولت تصمیم خود در خصوص قطع بودجه ارزی این شبکهها در شرایطی که ما در اوج جنگ هستیم، عوض کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرضیه هاشمی، کارشناس رسانههای انگلیس زبان در کنفرانس خبری بررسی قطع بودجه ارزی شبکههای برون مرزی سازمان صدا و سیما که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در سال ۲۰۰۱ که آمریکا قصد حمله به عراق را داشت اعتراضات زیادی در این کشور صورت گرفت و شاید یک میلیون آمریکایی در یک راهپیمایی نسبت به این قضیه اعتراض کردند. با این وجود در آن زمان تنها یک شبکه جام جم و کودک در ایران وجود داشت و همین موضوع برای من خیلی ناراحت کننده بود هم منتظر این بودند که جمهوری اسلامی چه میگوید. به هر روی همان موقع من گفتم ایران باید یک شبکه خبر انگلیسی زبان داشته باشد و وقتی این اتفاق با تاسیس پرس تی وی رخ داد خیلی خوشحال شدم و الان تعجب میکنم که چرا در اوج جنگ نرم باید شبکههای برون مرزی قطع شوند و عقب نشینی کنیم و قطعا این موضوع دردناک است.
وی افزود: در شرایطی که آمریکا و اروپا به دلیل شیوع کرونا با مشکلات زیادی مواجه شدند و ما باید از این فرصت استفاده کنیم، ولی متاسفانه دولت میخواهد دست ما را با توقف فعالیت شبکههای برون مرزی ببندد. به هر روی ما با محدودیتهای زیادی مواجه هستیم به گونهای که در بسیاری از کشورها خبرنگار نداریم.
هاشمی تصریح کرد: در شرایطی که آمریکا با بحران مواجه شده ما میتوانیم در سطح خیابانهای این کشور خبرنگار داشته باشیم، اما نمیتوانیم از این فرصت استفاده کرده و واقعیتهای کشور را بگوییم.
کارشناس رسانههای انگلیس زبان اظهار کرد: دشمن اصلی ما آمریکاست و امروز که این کشور در حال سقوط است ما نیز در حال عقب نشینی هستیم و این برای بنده خیلی دردناک است.
وی با بیان اینکه امروز بسیاری از مردم دنیا ایران را به عنوان رهبر جبهه مقاومت میشناسند و به آن امید دارند با این وجود ما نیازمند فعالیت رسانههای برون مرزی هستیم، اما قطع بودجه ارزی این رسانهها خیلی مشکوک است، تصریح کرد: امیدواریم که دولت تصمیم خود در خصوص قطع بودجه ارزی شبکههای برون مرزی را در شرایطی که ما در اوج جنگ هستیم عوض کند. به هر روی ما نمیتوانیم آب و نان نیروهایی را که در خط مقدم هستند قطع کنیم، ولی متاسفانه امروز این اتفاق در شبکههای برون مرزی صدا و سیما افتاده به گونهای که خبرنگاران این رسانهها در نقاط مختلف دنیا نمیتوانند اجاره خانه خود را هم پرداخت کنند، ولی با این حال نیز به خاطر بحث دیدگاه مانده اند و اینکه تا چه زمانی به فعالیت خود ادامه دهند جای بحث است.