آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۰۸۴۲
هادی العامری:

عراقی‌ها با اتحاد خود سرزمین مقدسات را از لوث داعش پاک کردند

رئیس ائتلاف الفتح عراق به مناسبت سومین سالروز آزادسازی پایتخت خلافت خودخوانده داعش در عراق تاکید کرد که وحدت ملی عراقی‌ها رمز پیروزی بر وجود تروریست‌های داعشی در خاک مقدسات و ائمه معصومین بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح و از فرماندهان ارشد سازمان الحشد الشعبی عراق به مناسبت سالگرد آزادسازی موصل از چنگ گروهک تروریستی داعش در پیامی به نیرو‌های امنیتی این کشور آزادی موصل را حماسه پیروزی جاودانه و دستاوردی بزرگ توصیف کرد.

العامری گفت: «امروز سومین سالگرد حماسه جاودان عملیات "نینوی ما می‌آییم" است که در آن دستگاه‌های امنیتی پیروزی بزرگی را محقق کرده و استان نینوی و شهر ام الربیعین (موصل) عزیز را از لوث وجود تروریست‌های داعشی پاکسازی کردند و به رویای حکومت خودخوانده آن‌ها تا ابد در خاک عراق خاک مقدسات و خاک علی و حسین علیهما السلام پایان داد».

وی افزود: «این نبرد جاودانه نماد وحدت ملی عراقی‌ها و غیرت و تعصب آن‌ها بود که همه را از دورترین نقطه جنوب تا شمال از غرب تا شرق برای آزادسازی سرزمین و دفاع از ناموس و صیانت از مقدسات متحد کرد».

نبرد آزادسازی موصل عملیات مشترک نیرو‌های مسلح عراقی از جمله الحشد الشعبی بود که برای بازپس‌گیری موصل از سیطره داعش که این شهر را در ژوئن ۲۰۱۴ اشغال کرده بودند، انجام شد. موصل مرکز استان نینوا و دومین شهر بزرگ عراق است. این عملیات در ۱۶ اکتبر ۲۰۱۶ آغاز شد و نخست وزیر وقت عراق در ۹ ژوئیه ۲۰۱۷ به طور رسمی آزادی موصل را اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار