آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۷۶۰

مقام یمنی: موشک‌های جدید دشمن و حامیانشان را غافلگیر خواهد کرد

معاون امور دفاعی و امنیتی نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن، پس از عملیات جدید ارتش یمن در عمق خاک عربستان سعودی خبر داد که ارتش در حال توسعه بُرد موشک‌ها و پهپاد‌های خود است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جلال الرویشان» معاون امور دفاعی و امنیتی نخست وزیر دولت نجات ملی یمن، شامگاه روز دوشنبه در جلسه هیأت وزرا ضمن ارائه گزارش درباره آخرین تحولات نظامی، از توسعه بُرد موشک‌های یمن خبر داد.

به گزارش شبکه «المیادین»، جلال الرویشان در ارتباط با عملیات جدید ارتش یمن در عمق خاک عربستان سعودی گفت: «در عملیات امروز برخی پایگاه‌ها و تأسیسات نظامی در عمق خاک عربستان سعودی هدف قرار گرفت».

الرویشان در ادامه گفت: «در این عملیات، دشمن متحمل خسارت‌های مادی سنگین شد. در این عملیات همچنین ده‌ها تن از جمله چند فرمانده و کارشناس کشته یا زخمی شدند».

وی همچنین خبر داد: «عملیات "توازن بازدارندگی" همزمان با توسعه موشک‌های بالستیک و پهپاد‌ها ادامه دارد. در حال توسعه بُرد موشک‌ها و پهپاد‌ها تا مسافتی هستیم که دشمن و حامیان آن‌ها را غافلگیر خواهد کرد».

در همین ارتباط، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، روز دوشنبه، در اطلاعیه‌ای از هدف قرار دادن تأسیسات نفتی و پایگاه‌های نظامی دولت سعودی با موشک‌های بالستیک و پهپاد خبر داده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار