آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۲۱۱۷
نمکی مطرح کرد

«رمدسیویر» و «فابیپراویر» بر برخی مبتلایان کرونا اثر کرده / تولید ملی از هفته آینده

وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه دو داروی «رمدسیور» و «فاویپیراویر» که در برخی بیماران کرونایی اثربخش بوده را به مقدار کافی توزیع کردیم و هفته آینده اولین تولید ملی «رمدسیور» را خواهیم داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی در حاشیه برگزاری جلسه هیأت دولت، اظهار داشت: گزارشی در خصوص وضعیت استان‌های کشور تقدیم دولت کردیم. در دو سه هفته اخیر روز‌های سختی به همکاران بنده وارد شد و مردم شمال‌غرب، غرب، جنوب و جنوب غرب و همچنین سیستان و بلوچستان روز‌های سختی را گذراندند.

وی ادامه داد: با همیاری مردم و کمک استانداران و همکاران پرتلاش بنده، امروز وضعیت مطلوب‌تر است و در استان‌هایی مانند کرمانشاه، کردستان، هرمزگان، خوزستان و سیستان و بلوچستان وضعیت بهتر و در حد کنترل شده است و موارد ورودی به بیمارستان‌ها و بستری کمتر و درحد کنترل بوده و میزان مرگ و میر کاهش پیدا کرده است.

وزیر بهداشت تأکید کرد: در استان‌های مازندران، البرز، تهران و خراسان رضوی هنوز جای نگرانی باقی است. این گزارش بسیار خشنودکننده است که مردم همیاری بیشتری در استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی دارند.

وی با اشاره به موافقت درخصوص تفویض اختیارات به استان‌ها، خاطرنشان کرد: اگر این موارد را تا دو هفته آینده دنبال کنیم، در کاهش میزان شیوع کرونا بسیار موفق خواهیم بود.

نمکی با بیان اینکه هنوز هیچ داروی مؤثر و قابل اعتمادی در خصوص کرونا وجود ندارد، گفت: دو داروی «رمدسیویر» و «فابیپراویر» دو دارویی هستند که همکاران بنده تجویز می‌کنند؛ به خصوص داروی رمدسیویر که در اروپا و آمریکا استفاده شده است، اما مردم با یکسری شیاد در این خصوص روبه‌رو هستند. خوشبختانه دیروز به اندازه کافی این دارو را توزیع کرده‌ایم و ان‌شاءالله در هفته آینده اولین تولید ملی این دارو را خواهیم داشت.

وی با اشاره به اعمال محدودیت‌ها و زمان اجرای آن، خاطرنشان کرد: این محدودیت‌ها را در یک هفته خواهیم داشت و اگر مشاهده کردیم تأثیر آن کمتر بوده، محدودیت‌ها ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار