قتل یک معترض در اعتراضات تگزاس
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۴۴۹۸

قتل یک معترض در اعتراضات تگزاس

مقام‌های رسمی از کشته شدن حداقل یک نفر در جریان اعتراضات در شهر آستین واقع در ایالت تگزاس خبر می‌دهند.
قتل یک معترض در اعتراضات تگزاس
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، مقام‌های رسمی اعلام کردند: در پی چندین تیراندازی در شهر آستین در جریان تظاهرات اعتراض آمیز علیه سیاست‌ها و رفتار‌های تبعیض آمیز و وحشیانه نسبت به سیاهپوستان، حداقل یک نفر کشته شده است.

بر اساس این گزارش، تصاویر منتشر شده در فیسبوک نشان می‌دهد هنگامی که حدود ۱۰۰ نفر در حال تظاهرات در حمایت از وضعیت زندگی سیاهپوستان در شهر آستین هستند، چندین گلوله شلیک می‌شود.

اداره پلیس آستین کشته شدن حداقل یک نفر را تایید کرده است. ظاهرا هیچ فرد دیگری در جریان این تیراندازی هدف قرار نگرفته است.

پلیس و اورژانس آستین تاکنون جزئیات بیشتری را از این حادثه اعلام نکرده است. اعتراضات در شهر آستین پس از قتل جورج فلوید شهروند سیاهپوست آمریکایی توسط یک مامور پلیس سفیدپوست در مینیاپولیس آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار