
کد خبر:۸۶۴۹۲۵
درگفتگو با دانشجو مطرح شد
بازنگری در فعالیتهای فرهنگی دانشجویی جهاد دانشگاهی / جایگزینی برنامههایی که قابلیت اجرا در فضای مجازی دارد
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: برنامههای فرهنگی و دانشجویی جهاد دانشگاهی بازنگری کلی شده و فعالیتهایی که قابلیت اجرا در فضای مجازی دارد، جایگزین شده است.
علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیتهای فرهنگی گفت: با توجه به اینکه در چهلمین سال تاسیس جهاد دانشگاهی هستیم بازگشت به گذشته نشان میدهد که هدف از تاسیس جهاد در کنار توسعه علم و فناوری توسعه فرهنگ هم بوده است. جهاد در این حوزه در سه بخش فعالیتهای قابل توجهی انجام داد که ابتدا ساختار و تشکیلات فعالیتهای فرهنگی که هرکدام به فراخوار نیازها تشکیل شد، تعریف فعالیتهای فرهنگی و تربیت نیروهای فرهنگی متناسب با نیاز و مسئله روز توانستیم ساختار منسجم فرهنگی را در کشور تولید کنیم.
وی افزود: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی بیش از ۲۰ سال است که اقدام به انتشار کتاب میکند و جشنواره مهم کتاب دانشجویی، جشنواره پایان نامه دانشجویی، دفاع سه دقیقهای از پایان نامهها را تشکیل میدهد و متناسب با این فعالیتها ۷ مرکز مستقل در کشور برای این فعالیتها هستیم.
علیزاده اضافه کرد: بازنگری را در برنامههایی که امسال داشتیم انجام دادیم و این بازنگری با رویکرد قابلیت اجرا در فضای مجازی است که مسابقات دفاع سه دقیقه ای، بخشی از مسابقات مناظرات دانشجویی و یا اختتامیه جشنوارهها را میتوان در فضای مجازی برگزار کرد. اما برخی از برنامهها که دانشجو محور است و باید در نیمه اول سال برگزار شود، لغو کردیم و جایگزین این برنامه ها، برنامههایی مانند نشستهای نقد و بررسی و آسیبهای اجتماعی ناشی از کرونا در فضای مجازی است و برنامهها در دو سطح است و منتظر فضای دانشگاهی در مهرماه هستیم که برنامههای اردویی با فراهم شدن شرایط احیا میکنیم، اما فعالیت در فضای مجازی همچنان ادامه و تقویت میشود.
وی یادآورشد: معتقدیم که فرهنگ تعطیل بردار نیست و باید فعالیتهای فرهنگی ادامه دارد باشد.
علیزاده در خصوص استقبال دانشجویان از شرکت در فعالیتهای فرهنگی در فضای مجازی گفت: فعالیت در فضای مجازی رویداد جدیدی است و به دلیل نبود زیر ساختهای لازم بخشی از بدنه دانشجویی امکان شرکت در این برنامههای فرهنگی را ندارند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: برخی از برنامهها مانند مناظرات و چالشهای آزاد اندیشی به دلیل نبود زیر ساختها امکان ندارد که بتوان در فضای مجازی برگزار کرد و در واقع بخش فرهنگ به دلیل شیوع کرونا آسیب جدی وارد شد و آمادگی برگزاری فعالیتها به صورت مجازی وجود نداشت چرا که برخی فعالیتها را نمیتوان به صورت مجازی برگزار کرد.
وی اضافه کرد: آمادگی لازم برای برگزاری بخشی از برنامهها به صورت مجازی وجود نداشت که برگزاری برنامههایی مانند نمایشگاههای کتاب و سایر موارد امکان پذیر نبود و متضرر شدیم.
علیزاده اظهار داشت: نشستهایی را در خصوص کرونا برگزار خواهیم کرد و آسیبها را رصد میکنیم که شرایط بعد از کرونا به چه صورت است. فضای مجازی در این دوران بسیار تقویت شده و مجموعهای میتواند در این زمینه ادعا داشته باشد که تولیدات قابل دفاعی داشته باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.