در گفتگو با دانشجو بیان شد؛
حیدری: مجلس به دنبال قانونی جامع برای مقابله با اقدامات خصمانه آمریکاست / حذف آمریکا از منطقه؛ استراتژی دائمی ایران
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: کشور در مقابل تهدید و تحریمهای آمریکا نیاز به یک قانون کامل و جامعی دارد و نمایندگان مجلس دنبال این موضوع هستند که با تدوین یک قانون کامل در مقابل تهدیدات آمریکا ایستادگی کنند.
شهریار حیدری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره تحریمهای جدید آمریکا، اظهار داشت: آمریکا همواره در طول چهل سال گذشته تحریمهای مختلف و متفاوتی علیه ایران همواره تنظیم و اعمال کرده است.
وی ادامه داد: اخیرا در ۲ یا ۳ سال گذشته که تحریمهای آمریکا جزئیتر و در همه ارکان کشور اعمال میشود که فلزات نیز بخشی از این تحریمها بوده است و قاعدتا مجلس شورای اسلامی به صورت عموم و کمیسیون امنیت ملی به صورت خاص در مقابل تهدید و تحریم آمریکا موضعگیری خواهد کرد و اقدامات متقابل در دستورکار قرار میگیرد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در جلسه روز گذشته کمیسیون این مسائل مطرح شد که تصمیمات کمیسیون را به مجلس اعلام خواهیم کرد.
حیدری تصریح کرد: در مقابل تهدید و تحریمهای آمریکا، کشور نیاز به یک قانون کامل و جامع دارد و نمایندگان مجلس دنبال این موضوع هستند که با تدوین چنین قانونی در مقابل تهدیدات آمریکا ایستادگی کنند و جواب دندان شکنی بدهند.
وی با اشاره به اقدامات ایران در مقابل آمریکا، تصریح کرد: ایران دنبال این است که با اجماع منطقهای حضور آمریکا در این ناحیه را کمرنگ یا حذف کند که این استراتژی نظام است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: این استراتژی نظام بهترین استراتژی غرب آسیا و حاشیه خلیج فارس است که این مورد با اجماع منطقهای و همکاری با کشورهای غرب آسیا حضور آمریکا کمرنگ شود که به نفع مردم کل منطقه است.
حیدری افزود: آمریکا همواره دنبال ناامنی در منطقه بوده و با حذف این رژیم در غرب آسیا منطقه به حالت امن به خود برمی گردد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.