آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۶۱۱۲
رحمانی فضلی در جلسه شورای اجتماعی مطرح کرد

برنامه ریزی برای کاهش آمار طلاق/ بیشتر کودکان کار از اتباع هستند

وزیر کشور از اجرای طرح پایلوتی در یکی از استان‌ها در راستای کاهش آمار طلاق و آسیب‌های اجتماعی با همکاری دیگر استان‌ها خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور پیش از ظهر امروز در یکصد و سی امین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیش‌تر بحث مشاوره خدمات اجتماعی برای قبل از طلاق زوجین اجرا شده بود که حدود ۱۴ درصد این طرح موفق بود.

وی افزود:، اما ما طرح‌هایی برای کاهش طلاق داریم که قرار شده است یک استان را به صورت نمونه و الگو انتخاب کنیم که در این استان شیوه‌ها و روش‌های ابتکاری از سراسر کشور را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه طلاق در این استان اجرایی کنیم.

به گفته رحمانی فضلی اگر نتایج مثبتی از این طرح در استان پایلوت ببینیم بعد این طرح و جزئیاتش را به دیگر استان‌ها تسری می‌دهند.

وزیر کشور با اشاره به بحث کودکان کار خیابانی که موضوع دیگر این جلسه بود، گفت: سومین جلسه است که در شورای اجتماعی کشور به موضوع کودکان کار می‌پردازیم باید ضعف‌ها و چالش‌هایی که در عمل با آن مواجه بوده‌ایم را پیدا کنیم و در این خصوص هم می‌توانیم از برخی سمن‌ها کمک بگیریم.

وی گفت: همانطور که می‌دانید عمده کودکان کار خیابانی ملیت افغانستانی دارند که با سفیر افغانستان و دولت افغانستان صحبت کرده‌ایم و قرار شده است آن‌ها با ما همکاری بیشتری داشته باشند تا مانع ورود این کودکان به کشور شویم. حتی اگر کودک کار افغانستانی در کشور دیدیم بتوانیم این کودکان را به کشورشان عودت دهیم تا در کنار خانواده‌هایشان باشند.

رحمانی فضلی در پایان به آخرین موضع جلسه یعنی برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم محرم اشاره کرد و گفت: بحث ماه محرم و عزاداری در آخر جلسه مطرح شد و قرار شد دستگاه‌های اجتماعی همه ظرفیت خود را به کار گیرند تا ان شاء الله امسال یک محرم متفاوت با حفظ شرایط و پروتکل‌های بهداشتی داشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار