آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۶۳۴۰
امیر اسدبیگی در گفتگوی خبری:

پرونده قضایی نادرستی برای کارفرمای شرکت هفت تپه تشکیل شده است + فیلم

قائم مقام مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: حقوق‌های کارگران هفت تپه از یکم آذر ۹۸به‌روز بودند و به دلیل پرونده قضایی نادرستی که برای ما تشکیل شده، از یکم اردیبهشت ۹۹ حساب‌ها مسدود شدند.

//پرونده قضایی نادرستی برای کارفرمای شرکت هفت تپه تشکیل شده است + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین اسدبیگی، قائم مقام مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه صبح امروز، ۱۳ مردادماه در گفتگوی خبری گفت: سال ۹۴ که هفت تپه را تحویل گرفتیم ۳۵ هزار تن تولید شکر داشت و این رقم را به ۵۷ هزار تن در سال اول واگذاری رساندیم و در سال سوم نیز ۴۸ هزار تن شکر تولید کردیم، اما در دو سال اخیر به دلیل مشکلاتی همچون سیل و اعتراضات گارگری در زمینه تولید مشکلاتی سر راهمان قرار گرفت.

اسدبیگی با بیان اینکه در سال ۹۸ میزان تولید شکر شرکت به ۲۰ هزار تن رسید، افزود: هر سال و درست زمانی که به فصل بهره برداری می‌رسیم، ناخواسته یکسری اعتراضات کارگری در شرکت برگزار می‌شود و این موضوع دلیل افت تولید شکر بوده است. حتی اول شهریور ۹۹ اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه نیز اظهار کردند که «تعجب می‌کنیم کارگران نیشکر هفت تپه که حقوق گرفتند چرا سرکار نمی‌روند». سال ۹۸ به این دلایل نتوانستیم تا یکم آذرماه کارخانه رو اورهال کنیم.

قائم مقام مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با بیان اینکه واحد‌های تولیدی بسیاری در سراسر کشور داریم بدون حتی یک ریال وام بانکی، اظهار کرد: در دی ماه ۹۸ نیز یخ زدگی شدید سبب شد افت سنگین تولید شکر در شرکت داشته باشیم و حتی ۶۷۰ هکتار از مزارع هفت تپه در سال گذشته، دچار آتش سوزی شد. جدای از آن، باران‌های سیل آسا را نیز پشت سر گذاشتیم و تمامی این موارد باعث افت تولید شرکت شدند.
 
کد ویدیو

وی تاکید کرد: حقوق‌های کارگران شرکت از یکم آذر ۹۸ تا یکم اردیبهشت ۹۹ به‌روز بودند و به دلیل پرونده قضایی نادرستی که برای ما تشکیل شده، از یکم اردیبهشت ماه حساب‌ها مسدود شدند و نتوانستیم حقوق‌ها را پرداخت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار