آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۷۱۶۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

کنعانی‌مقدم: لابی صهیونیستی به دنبال جنگ داخلی در لبنان است / آرزوی غرب؛ خلع سلاح حزب‌الله

کارشناس مسائل سیاسی گفت: غرب می‌خواهد با سوء استفاده از شرایط موجود، جنگ روانی علیه محور مقاومت و حزب‌الله را تشدید و با همراه کردن افکار عمومی در جهان با خود، موضوع خلع سلاح این جریان مقاومت را مطرح کند.
امید فعال

حسین کنعانی‌مقدم کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه هنوز مشخص نیست که انفجار بیروت اقدام خرابکارانه‌ای بوده است یا خیر، اظهار داشت: قریب به ۶ سال است که این مواد انفجاری در انبار بندر بیروت نگهداری می‌شود؛ این بندر قلب اقتصاد لبنان است و ۷۰ درصد واردات این کشور، از بندر بیروت صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: کشتی وابسته به سعودی‌ها در سال ۲۰۱۵ در سواحل لبنان دچار حادثه می‌شود و بار خود را در این انبار تخلیه می‌کند و علی‌الظاهر هم بعد‌ها پیگر دریافت این محموله نمی‌شوند.

کنعانی مقدم با اشاره به اینکه این انفجار بسیار مشکوک است، گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا ذینفعان این انفجار هستند و لابی صهیونیستی، سیاست ایجاد فتنه و جنگ داخلی در لبنان را، در دستور کار خود قرار داده است؛ غرب می‌خواهد بر طبل نفاق در این کشور بکوبد و حزب‌الله و مقاومت را مقصر این فاجعه دردناک نشان دهد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با تأکید بر اینکه اظهارات ترامپ [رئیس‌جمهوری آمریکا] مبنی بر تروریستی بودن انفجار بیروت، کارشناسانه نیست، افزود: ترامپ و غرب به‌دنبال تکرار همان اتهاماتی هستند که در ماجرای ترور «رفیق حریری» [نخست‌وزیر لبنان] علیه حزب‌الله مطرح شده بود.

وی تصریح کرد: غرب می‌خواهد با سوءاستفاده از شرایط موجود، جنگ روانی علیه محور مقاومت و حزب‌الله را تشدید و با همراه کردن افکار عمومی در جهان با خود، موضوع خلع سلاح این جریان مقاومت را مطرح کند.

کنعانی مقدم با اشاره بر اینکه دولت جدید لبنان قصد دارد که همسانی قدرت در این کشور ایجاد کند و امنیت را به لبنان برگرداند، بیان داشت: غرب با ایجاد جنگ داخلی در این کشور می‌تواند مداخله‌گری خود را در لبنان تقویت کند و جریان حزب‌الله را به حاشیه بکشاند؛ امنیت رژیم صهیونیستی از طریق ناامنی در کشور‌های غرب آسیا تأمین می‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار