آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۰۲۳۴

نماینده حزب الله: حقیقت ترور حریری باید مشخص شود

نماینده حزب الله در پارلمان لبنان تاکید کرد: ما به کمک مردم توانستیم از تمام فتنه‌ها و مسائلی که کشور را به عقب می‌راند، گذر کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، حسن فضل الله نماینده مورد حمایت حزب الله در پارلمان لبنان در گفتگو با این شبکه در واکنش به حکم دادگاه بین المللی رسیدگی به ترور رفیق الحریری نخست وزیر اسبق لبنان گفت: مواضع حزب الله درباره دادگاه شناخته شده است. ما به دنبال آن هستیم تا پشت پرده و ابعاد مخفی ترور رفیق حریری را مشخص کنیم.

وی افزود مواضع ما در قبال احکام صادره از سوی دادگاه بین المللی هیچ تغییری نکرده است. نسبت به آنچه از سوی این دادگاه صادر می شود نگرانی نداریم.جدای از تفاسیر و تحلیل های موجود درباره حکم دادگاه بین المللی، جنبش حزب الله کاری به این حکم ندارد.

فضل الله گفت بسیاری از طرف ها هستند که به بررسی و کنکاش ابعاد حکم دادگاه می پردازند، ولی ما روی این حکم به عنوان مرهمی بر درد لبنان حساب نمی کنیم و مشغول بررسی آن هم نمی شویم.

وی در پایان گفت: ما به کمک مردم توانستیم از تمامی فتنه ها و مسائلی که کشور را به عقب می راند،گذر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار