مدیر امور هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: رتبهبندی دانشگاهها میتواند ترکیبی از رتبه دانشگاه در مجامع بینالمللی و در داخل کشور باشد به طوری که بعد از اعلام ضریب شایستگی به دانشگاهها بودجه اختصاص داده شود.
امیر حسین فقهی مدیر امور هیئت علمی دانشگاه شهيد بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ما هنوز در کشوربه یک روش رتبهبندی نهایی برای دانشگاهها دست نیافتهایم، بنده معتقد هستم در این میان باید به هر دو رتبهبندی داخلی و بینالمللی بها داده شود. به طوری که در نسبت متفاوت باشند و در جهت رفع نیازهای کشور حرکت کنند.
وی افزود: رتبهبندی دانشگاهها میتواند ترکیبی از رتبه دانشگاه در مجامع بینالمللی و رتبه دانشگاه در داخل کشور باشد به طوری که بعد از اعلام ضریب شایستگی و جمعبندی نهایی، بر اساس آن به دانشگاهها بودجه اختصاص داده شود.
فقهی با بیان اینکه دانشگاهها را مانند اعضای هیئت علمی لحاظ کنیم؛ تصریح کرد: برای رتبهبندی دانشگاهها میتوان آییننامهای را تنظیم کرد که به موجب آن هر مسئله ۲۰ و یا ۳۰ امتیاز را برای دانشگاه به بار بیاورد، اما برای فعالیتهای در حوزه رفع نیاز داخل امتیاز بیشتری در نظر بگیریم.
فقهی ادامه داد: دانشگاه ها بر اساس ماموریتهای خود رتبهبندی شوند به طوری که اگر دانشگاه فنی است، ملاکهای ارزیابی و رتبهبندی آن با دانشگاه علوم انسانی متفاوت باشد. اگر این روال انجام شود مسلما شاهد سر و سامان دادن به رتبهبندی دانشگاهها خواهیم بود.