معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش گفت: سی و چهارمین اجلاس مدیران و رئسای آموزش و پرورش مناطق کشور برای اعتماد سازی بیشتر در راستای شروع سال جدید در ۱۱ و ۱۲ شهریور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس و رئیس ستاد سی و چهارمین اجلاس رئسای آموزش و پرورش مناطق کشور ظهر امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
احمدی لاشکی در ابتدای این نشست با تسلیت ایام سوگواری محرم گفت: سی و چهارمین اجلاس مدیران و رئسای آموزش و پرورش مناطق کشور برای اعتماد سازی بیشتر در راستای شروع سال جدید در ۱۱ و ۱۲ شهریور برگزار میشود. همین جا یادی کنیم از شهدای دولت و بنیان گذار این حرکت اثرگذار شخص شهید رجایی بودند که در ایام نخست وزیری در سال ۱۳۵۹ همزمان سرپرستی وزارت آموزش و پرورش بودند این کار را انجام دادند با این نگاه که همه کشور در یک جا جمع شوند و نگاهها به هم نزدیک شود و فاصله صف و ستاد را به حداقل برساند.
وی ادامه داد: آنچه امروز مدنظر است تفاوت اجلاس سی و چهارم است. در اجلاسهای گذشته همه به صورت حضوری در مرکز کشور برپا میشد. کرونا تغییرات جدی در حوزه آموزش و پرورش داد و همه جهان دنبال تدابیر آموزش به شیوههای جدید هستند. ما آموزش مجازی را در پیش داریم و اجلاس ما نیز به صورت مجازی برگزار میشود. مستقیم با ۳۲ مرکز استانی از ستاد تماس گرفته خواهد شد. در هر مرکز رئسای شهرستانی را داریم و هر استانی که زیر ۲۰ نفر رئسا دارند میتوانند یک مکان را در مرکز استان تهیه کنند تا آنجا جمع شوند و اگر مثلاً ۵۰ رئیس منطقه بود باید دو سالن را تهیه کنند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: در این اجلاس دو روزه از متولیان و مسئولان، چون آقایان دکتر نوبخت، اردکانیان، رحمانی فضلی، انصاری و … خواستیم مستقیم با مدیران استانی صحبت کنند. محورهای برگزاری این دوره از اجلاس فناوریهای نوین، استمرار یادگیری، تربیت تمام ساحتی، حمایت از معلمان، دانش آموزان و خانوادهها در سال تحصیلی آینده، عدالت آموزشی در زیست بوم جدید، اقتصاد آموزش و پرورش و تحول در بهره برداری از منابع و … است.
احمدی لاشکی اظهار کرد: اگر قرار است کرونا موجب شود آموزش در سه سناریو دنبال شود؛ ما تربیت تمام ساحتی را بر مبنای سندتحول نیز در نظر گرفته ایم. تهیه ابزار و ادوات لازم در دست پیگیری و انجام است و امیدواریم با کمک خیرین بتوانیم تا حدودی این نیاز را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه برای اولین بار پیش از شروع سال جدید معاونین به تمام ۳۲ نقطه کشور سرکشی کردند تا نقاط ضعف و قوت آموزشی با توجه به شیوع کرونا بررسی شود، گفت: معاونین به استانها سرکشی کردند و وضعیت را بررسی کرده اند و به دنبال رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت هستیم. همه نقاط قرمز نیست. سه سناریو را آموزش و پرورش درنظر گرفته است. در وضعیت سفید مشکلی برای حضور دانش آموزان نیست و باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی به مدرسه بروند. در شرایط قرمز هم مدرسه غیرحضوری است، اما نگرانی ما در وضعیت زرد است که چطور دانش آموزان تقسیم بندی شوند، فاصله و تعداد آنها چگونه باشد. در مناطق روستایی و عشایری نیز بیشتر وضعیت سفید است و ما از تمام امکانات برای گسترش عدالت آموزشی استفاده میکنیم. آموزشهای تلویزیونی و ارسال درسنامهها انجام میشود.