به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بادامی، رئیس دانشگاه علمی و کاربردی خراسان شمالی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به اهمیت دانشگاه علمی کاربردی اشاره و گفت: رسالت اصلی این دانشگاه مهارت آفرینی در میان افراد جامعه است و مهارتآموزی و مهارت محوری سرلوحه کاری این مجموعه است.
بادامی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی خراسان شمالی دارای ۶۷ رشته در ۷ مرکز است که ۱۰ رشته مانند کاردانی حرفهای امور بورس، کاردانی حرفهای آرایش زنانه، کاردانی ابزار دقیق، کاردانی حرفهای عملیات مرزبانی، کاردانی حرفهای کشف و پیجویی سرقت و کاردانی حرفهای دوخت و تکنولوژی لباس طی سال جاری به آن اضافه شده است.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی خراسان شمالی وجود ۱۳ هزار فارغالتحصیل و ثبت ۱۷ اختراع در این دانشگاه را نشان از سطح مناسب علمی این کانون علمی دانست و گفت: اقداماتی همچون برگزاری استارتاپ انگور و اختراع دستگاه مکانیزاسیون تولید زنبورعسل به همراه کسب ۲ میلیارد تومان اعتبار برای اقدامات حوزه فناوری و کارآفرینی ازجمله فعالیتهای علمی است.
وی افزود: اگر شرایط کرونا اجازه دهد استارتاپ با موضوع شیره انگور و گیاهان دارویی را برگزار خواهیم کرد.
بادامی از سطحبندی دانشگاههای استان در مقایسه با کشور خبر داد و گفت: مراکز علمی کاربردی بجنورد ۲ و همچنین جاجرم در سطح ۲ دانشگاههای علمی کاربردی کشور قرارگرفتهاند.