آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۸۴۸

آتش سوزی کالیفرنیا جان سه نفر دیگر را گرفت

با جان باختن سه نفر دیگر در آتش سوزی بزرگ در کالیفرنیا، شمار افرادی که امسال براثر آتش سوزی‌های این ایالت جان خود را از دست داده‌اند به ۱۱ نفر رسید.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، «کوری هونیا» کلانتر شهرستان «بوت» کالیفرنیا روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد سه نفر بر اثر آتش سوزی گسترده‌ای که در شمال «ساکرامنتو» کالیفرنیا در حال گسترش است جان باخته اند و آتش هزاران خانه و دیگر ساختمان‌ها را تهدید می‌کند.

هونیا گفت با احتساب این سه نفر، شمار جان باختگان امسال آتش سوزی‌های گسترده کالیفرنیا به ۱۱ نفر افزایش یافته است.

شدت و وسعت آتش سوزی در مناطق جنگلی اورگان آمریکا به حدی است که از دیروز چهارشنبه دود غلیظی آسمان شهر‌های منطقه خلیج کالیفرنیا از جمله شهر اوکلند را پوشانده است.

به گزارش تلویزیون رویترز، شعاع دید در این مناطق بسیار کاهش یافته است و آسمان به رنگ نارنجی در آمده است.

«بت گلگورن» شهروند ۶۸ ساله شهر برکلی در مصاحبه با رویترز گفت: «انگار قیامت شده است. خیلی وحشتناک است.» یک شهروند ۳۵ ساله اوکلند هم گفت: «آسمان شبیه روز قیامت شده است.»

بنابر اعلام اداره هواشناسی کالیفرنیا، باد‌های شمالی بر شدت آتش سوزی‌ها افزوده است. هم اینک آتش سوزی در ده‌ها نقطه از مناطق جنگلی واشنگتن، اورگان، و کالیفرنیا ادامه دارد و دمای هوا در حال افزایش است. به طوری که دمای هوا در دره سانفرانسیسکو ۴۹ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار