آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۷۲۱۶
سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه:

تهدید‌های باج‌خواهانه و تحریم ترکیه نتیجه‌ای نمی‌دهد

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه در واکنش به اخطار‌های اتحادیه اروپا به این کشور در خصوص تنش‌ها میان آنکارا و آتن در مدیترانه‌شرقی هشدار داد: تهدید‌های باج‌خواهانه و تحریم ترکیه نتیجه‌ای نمی‌دهد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه امروز یکشنبه در بحبوحه تنش‌ها میان آنکارا و آتن در مدیترانه‌شرقی از آغاز دوباره مذاکرات میان کشورش با یونان خبر داد؛ اما در عین حال تأکید کرد که تهدید به تحریم از سوی اتحادیه اروپا کمکی به حل این موضوع نخواهد کرد.

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه در این خصوص گفت: در این مرحله وضعیت برای آغاز مذاکرات بسیار مناسب‌تر شده و گفتگو‌ها در زمینه عملیات اکتشاف ممکن است دوباره آغاز شود.

وی در ادامه اضافه کرد: تهدید‌های باج‌خواهانه و تحریم ترکیه نتیجه‌ای نمی‌دهد. سیاستمداران اروپایی باید این را بدانند.

این در حالیست که اتحادیه اروپا پیشتر ترکیه را به اعمال تحریم هائی در خصوص تنش‌های اخیر با یونان در مدیترانه شرقی تهدید کرده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار