کد خبر:۸۷۷۵۹۹
در برنامه سلام صبح بخیر؛

امیر واحدی: اولین تحریم علیه ایران تحریم هواپیما بود/ نیروی هوایی آماده اجرای دستورات فرمانده کل قواست

امیر واحدی توضیح داد: از همان روز‌های اولیه اعمال تحریم ها، اولین تحریمی که در کشور انجام شد، تحریم هواپیما بود، ولی توانستیم با رشادت کارکنان فنی و نیرو‌های متخصص و جوانان غیور، مشکلات را مرتفع کنیم.
امیر واحدی: اولین تحریم علیه ایران تحریم هواپیما بود/ نیروی هوایی آماده اجرای دستورات فرمانده کل قواست
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی، صبح امروز امیرسرتیپ خلبان حمید واحدی جانشین نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران، به مناسبت هفته دفاع مقدس گفتگوی تلفنی داشت.

امیر واحدی در ابتدای این گفتگو بیان داشت: صدام بعثی در ۳۱ شهریورماه یورشی به یگان‌های جمهوری اسلامی انجام داد که دلاورمردان نیروی هوایی در کمترین زمان ممکن و به فاصله دو ساعت و نیم از پایگاه هوایی بوشهر این حمله را پاسخ دادند.

وی ادامه داد: در زمان صلح تمام نیرو‌های مسلح، طرح‌های عملیاتی دارند تا در زمان نیاز از آن‌ها استفاده بشود. طرح‌های عملیاتی که به نیروی هوایی ابلاغ شده بود، طرح البرز بود.

جانشین نیروی هوایی ارتش افزود: در زمانی که صدام و صدامیان تصمیم داشتند که پیروزی برق آسا داشته باشند، با تلاش دلاورمردان این هدف آن‌ها به یک جنگ فرسایشی تبدیل شد و همان طور که می‌دانید ۵ روز پس از جنگ نیز آن‌ها درخواست داشتند تا جنگ متوقف شود.

امیر واحدی توضیح داد: از همان روز‌های اولیه اعمال تحریم ها، اولین تحریمی که در کشور انجام شد، تحریم هواپیما بود، ولی توانستیم با رشادت کارکنان فنی و نیرو‌های متخصص و جوانان غیور، مشکلات را مرتفع کنیم.

وی گفت: تشکیل اولین جهاد خودکفایی در نیروی هوایی انجام شد و این گروه به بازسازی هواپیما‌ها پرداختند. نیروی هوایی نیاز به تجهیزات زیادی دارد و خدا را شاکریم جوانان متخصص و فعال از کل دانشگاه‌ها پای کار آمدند و حتی کارکنان فنی اقدام به ساخت هواپیما کردند و توانستیم هواپیمای کوثر را بسازیم. در یک کلام می‌توانیم بگوییم که نیروی هوایی یک نیروی آماده و سرپا و آماده دستور فرماندهی معظم کل قواست.

گفتنی است برنامه سلام صبح بخیر هر روز از ساعت ۶ و ۳۰ تا ۸ صبح به تهیه کنندگی آرمان ستوده و اجرای سعید توکلی روی موج رادیو ایران پخش می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار