کد خبر:۸۷۹۹۰۰
در پیامی به مناسبت تاسیس جمهوری خلق چین؛

روحانی: از بدو شیوع کرونا ایران و چین در کنار هم به مبارزه مشغول بوده‌اند / آمادگی مشارکت با چین برای تولید واکسن را داریم

رئیس جمهور گفت: هم‌چنانکه از بدو شیوع این بیماری دو کشور در کنار یکدیگر به مبارزه با آن مشغول بوده‌اند، آمادگی کشورم را برای مشارکت در تولید واکسن کووید۱۹ با چین اعلام می‌دارم و امیدوارم با دستور جناب‌عالی زمینه همکاری در این حوزه نیز بیش از پیش فراهم شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در متن پیام حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی آمده است: فرا رسیدن هفتاد و یکمین سالروز تاسیس جمهوری خلق چین را به جناب‌عالی و مردم کشورتان صمیمانه تبریک می‌گویم.

وی در این پیام خاطرنشان کرد: مشارکت جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین که از اشتراکات فرهنگی، پیشینه روابط بلندمدت تاریخی و نگاه دو کشور به عرصه تحولات بین‌المللی و عزم راسخ آنان در مبارزه با یکجانبه‌گرایی نشات می‌گیرد، عرصه سترگی برای توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های گوناگون فراهم آورده است.

روحانی تاکید کرد: اطمینان دارم نهایی‌سازی و امضای برنامه مشارکت جامع راهبردی ۲۵ ساله بین دو کشور گامی بزرگ در جهت پیشبرد منافع مشترک و در راستای صلح و ثبات بین‌المللی و مقابله با یکجانبه‌گرایی فراهم خواهد ساخت.

رییس جمهوری در پیام خود یادآور شده است: شیوع ویروس کووید-۱۹ به رغم مشکلات خود، عرصه‌ای را فراهم ساخت تا قدرت چین در کمک به سرنوشت مشترک بشری به نمایش درآید و بار دیگر ثمرات همدلی و عزم ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین برای توسعه همکاری‌ها فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌چنانکه از بدو شیوع این بیماری دو کشور در کنار یکدیگر به مبارزه با آن مشغول بوده‌اند، آمادگی کشورم را برای مشارکت در تولید واکسن کووید-۱۹ با چین اعلام می‌دارم و امیدوارم با دستور جناب‌عالی زمینه همکاری در این حوزه نیز بیش از پیش فراهم شود.

روحانی افزود: سلامتی و موفقیت آن جناب و بهروزی مردم جمهوری خلق چین را آرزومندم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار