
کد خبر:۸۸۰۸۱۸
ارزیابی تخصصی و مصاحبه علمی پذیرفتهشدگان دکتری تخصصی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) انجام شد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) از برگزاری ارزیابی تخصصی و مصاحبه علمی پذیرفتهشدگان آزمون دکتری (Ph.D) این دانشگاه به دو صورت حضوری و غیرحضوری خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد قربان زاده، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) گفت: با اعلام نتایج اولیه کنکور دکتری تخصصی سال ۹۹، داوطلبان برای حضور در ارزیابی تخصصی و مصاحبه علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در رشته مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت سیاستگذاری بازرگانی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور انتخاب شدند.
قربان زاده افزود: با اطلاع رسانی صورت گرفته ۱۲۰ تن از واجدین شرایط برای شرکت در مصاحبه علمی و ارزیابی تخصصی ثبت نام کردند که از این تعداد هفت نفر برای تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی انتخاب میشوند.
قربان زاده افزود: با اطلاع رسانی صورت گرفته ۱۲۰ تن از واجدین شرایط برای شرکت در مصاحبه علمی و ارزیابی تخصصی ثبت نام کردند که از این تعداد هفت نفر برای تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی انتخاب میشوند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) با بیان اینکه امسال برای نخستین بار به دلیل گسترش شیوع ویروس کرونا ارزیابی تخصصی و مصاحبه عملی پذیرفته شدگان دکتری به دو صورت حضوری و غیرحضوری برگزار شد، عنوان کرد: آن دسته از متقاضیانی که درخواست شرکت در جلسه مصاحبه و ارزیابی حضوری را داشتند با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی در روزهای ۹ و ۱۰ مهر ماه جهت مصاحبه علمی و ارزیابی تخصصی دعوت شدند.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد داوطلبان متقاضی شرکت در مصاحبه به شیوه غیر حضوری بودند، بیان کرد: با توجه به تأکیدات ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و به منظور کاهش تردد و مسافرت ها، بخش مصاحبه به صورت غیر حضوری طی روزهای ۱۲، ۱۳ و ۱۴ مهر ماه برگزار شد و داوطلبان به صورت وبینار در مصاحبه شرکت کردند.
قربان زاده با بیان اینکه شیوه تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت سیاستگذاری بازرگانی این دانشگاه به شیوه آموزشی- پژوهشی دانشجو است، خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، تنها دانشگاهی است که در بین دانشگاه و مؤسسات آموزشی عالی شرق کشور در این رشته دانشجو میپذیرد.
وی در مورد جدول امتیازات آموزشی و پژوهشی پذیرفته شدگان دکتری سال ۹۹ این دانشگاه، اظهار کرد: کیفیت دانشگاه محل تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، سوابق تدریس، طول مدت تحصیل و معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد، مدرک زبان و مرتبط بودن رشته دوره کارشناسی ارشد با دکتری از جمله ملاکهای کسب امتیازات آموزشی است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در مورد ملاکهای امتیازات پژوهشی پذیرفته شدگان گفت: دارا بودن مقاله ISI و ISC، مقاله علمی- پژوهشی و علمی – ترویجی، مقاله کنفرانس معتبر، کسب مقام در جشنوارههای معتبر، تالیف، ترجمه و ویرایش کتاب، درجه پایان نامه، ثبت اختراع و طرح پژوهشی از جمله ملاکهای کسب امتیاز پژوهشی است.
وی در تشریح جدول امتیازات مصاحبه تصریح کرد: کیفیت پایان نامه ارشد، وسعت نظر، نوآوری و کار آفرینی، تسلط علمی، توانایی در تجزیه و تحلیل مسائل و پاسخگویی، توانایی فن بیان و انتقال مطلب برخی از ملاکهای ارزیابی در بخش مصاحبه است که توسط ۶ تن از اعضای هیأت علمی گروه مدیریت طی پنج روز مورد بررسی قرار گرفت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.