آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۱۴۴۸
برای اولین بار؛

کنفرانس «آسیب‌شناسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در ایران» ۲۰ و ۲۱ مهر برگزار می‌شود

اولین کنفرانس ملی «آسیب‌شناسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در ایران» به صورت مجازی روز‌های ۲۰ و ۲۱مهرماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین کنفرانس ملی «آسیب‌شناسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در ایران» به صورت مجازی و با محوریت «تجربیات و چالش‌های استقرار یادگیری الکترونیکی»، روز‌های ۲۰ و ۲۱مهرماه سال جاری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

محور‌های کنفرانس شامل آینده سازمان‌ها در ایران و جهان با توجه به تحولات در حوزه فناوری‌های یادگیری، جایگاه و اهمیت آموزش و یادگیری الکترونیکی در سازمان‌ها در عصر کرونا و پساکرونا، الگو‌ها و مدل‌های آموزش و یادگیری الکترونیکی، الگو‌های طراحی آموزشی در یادگیری الکترونیکی، محتوا و فناوری‌های محتوایی و ابزار‌های تعاملی در آموزش و یادگیری الکترونیکی، کاربری خدمات ابر در توسعه خدمات یادگیری، آشنایی با واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) در آموزش الکترونیکی، موک و دانشگاه مجازی پدیده‌ای نوظهور در آموزش‌های الکترونیکی و لایو استرمینگ؛ چالش‌ها و راهکار‌ها است.
 
از دیگر محور‌های این کنفرانس ملی می‌توان به سنجش اثربخشی یادگیری در سیستم‌های آموزش و یادگیری الکترونیکی، رویکرد‌های ارزیابی عملکرد سیستم‌های آموزش و یادگیری الکترونیکی، الزامات اجرایی استقرار آموزش‌های الکترونیکی در سازمان‌های ایرانی، الزامات و عوامل موثر بر ابعادکیفیت آموزش و یادگیری الکترونیکی، طراحی مدل‌های ارزیابی آمادگی استقرار آموزش و یادگیری الکترونیکی، طراحی راهبرد‌های انگیزشی سازمان‌ها در بکارگیری آموزش و یادگیری الکترونیکی، چالش‌ها و مشکلات توسعه آموزش و یادگیری الکترونیکی، مدیریت، راهبری و سیاست گذاری آموزش و یادگیری الکترونیکی در کشور و تجارب سازمان‌های ارائه دهنده آموزش‌های الکترونیکی در کشور اشاره کرد.

گفتنی است طبق اعلام وزارت علوم، منصور غلامی، وزیر علوم در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی آسیب‌شناسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در ایران به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار