آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۲۲۳۳

ابتلا به کرونا در آمریکا از ۷.۷ میلیون تن گذشت

طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای ۴۴ هزار و ۲۳۶ مورد جدید، مجموع مبتلایان به «کووید-۱۹» در آمریکا از مرز ۷.۷ میلیون نفر عبور کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دستکم ۴۴ هزار و ۲۳۶ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به هفت میلیون و ۷۶۱ هزار و ۶۷۳ نفر رسید.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، دست‌کم ۴۰۷ نفر دیگر در آمریکا بر اثر ابتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا شمار کلی قربانیان این ویروس ناشناخته در این کشور به ۲۱۴ هزار و ۷۶۴ نفر برسد.

مقایسه جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان می‌دهد که شمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس ناشناخته در آمریکا تاحدودی کاهش نسبی داشته است.

از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ میترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را هفت میلیون و ۵۶۴ هزار و ۶۰۷ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۲۳۴ هزار و ۹۸۶ نفر گزارش کرده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل می‌کند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۹ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۸۰۳ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۲۳۴ هزار و ۱۴۴ نفر می‌رسد.

این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد، ایالت کالیفرنیا با ۸۵۵ هزار و ۱۲۰ مورد ابتلا و ۱۶ هزار و ۵۷۷ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در ایالات متحده است و ایالت نیویورک که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هم‌اکنون بعد از تگزاس و فلوریدا با ۴۷۴ هزار و ۲۸۶ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.

نیویورک نیز با ۳۳ هزار و ۲۹۴ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۳۷ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۲۵۴ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان یک میلیون و ۷۵ هزار و ۷۷۹ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دستکم ۲۵ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۲۶۴ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با هفت میلیون و ۵۳ هزار و ۸۰۶ مورد ابتلا و ۱۰۸ هزار و ۳۳۴ مورد فوتی و برزیل با پنج میلیون و ۹۴ هزار و ۹۷۹ مورد ابتلا و ۱۵۰ هزار و ۴۸۸ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشور‌های جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار