آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۵۳۵۶
گزارش|

تحقیق و تفحص دوباره مجلس از صندوق رفاه دانشجویان از کجا کلید خورد؟ / واکنش مسئولان صندوق رفاه در برابر تخلفات گسترده

بحث تحقیق و تفحص از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پس از سه سال دوباره از سوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح شده و نمایندگان عضو این کمیسیون این پرونده را برای شفاف‌سازی دوباره به جریان انداختند.

منتشر نشود///تحقیق و تفحص از صندوق رفاه دانشجویان در کمیسیون آموزش مجلس / از تخلفات گسترده تا آمادگی صندوق رفاه برای تحقیق نمایندگان مجلس

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بحث تحقیق و تفحص از صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پس از سه سال دوباره از سوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مطرح شده و نمایندگان عضو این کمیسیون این پرونده را برای شفاف سازی مجددا به جریان انداختند.

اما تحقیق و تفحص از صندوق رفاه دانشجویان از کجا آغاز شد؟ این پرونده از سوی اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دهم شورای اسلامی رسانه ای شد و فرهاد فلاحتی، نماینده مجلس دهم در خصوص تحقیق و تفحص از صندوق رفاه دانشجویان گفت: در سال‌های اخیر گزارش‌هایی مبنی بر عدم رعایت قانون و وجود فساد در صندوق به دست ما رسیده بود که نمایندگان تصمیم گرفتند برای شفافیت و مشخص شدن عملکرد این صندوق، تحقیق و تفحص را آغاز کنند.

صندوق رفاه باید وام دانشجویی پرداخت کند
فلاحتی با بیان اینکه صندوق رفاه باید طبق قانون، وام دانشجویی پرداخت کند، گفت: با توجه به اینکه از اعضای هیئت تحقیق و تفحص صندوق رفاه هستم، در جریان گزارش‌هایی با این مضمون قرار گرفته‌ام که منابع مالی صندوق رفاه برای کارهایی غیر از وام دانشجویی هزینه شده است؛ بررسی میزان صحت این گزارش‌ها نیازمند تحقیقات بیشتری است تا ما بتوانیم به درستی تصمیم بگیریم.
 
تحقیق و تفحص دوباره مجلس از صندوق رفاه دانشجویان از کجا کلید خورد؟ / واکنش مسئولان صندوق رفاه در برابر تخلفات گسترده

وی در پاسخ به این سوال که آیا منابع مالی صندوق، در فعالیت‌های اقتصادی هزینه شده است، گفت: بله، گزارشاتی وجود دارد که وزارت علوم و برخی افراد برخلاف قانون از منابع مالی صندوق استفاده کردند؛ پرونده صندوق رفاه همچنان باز است و تحقیقات ادامه دارد تا صحت و سقم ماجرا مشخص شود.

بر اساس گفته های این نماینده وقت مجلس شورای اسلامی تخلفاتی در منابع مالی صندوق رفاه دانشجویان صورت گرفته بود که بخشی از بودجه این صندوق به جای پرداخت وام دانشجویی به مصارف دیگری رسید بود و این مبنای تحقیق و تفحص صندوق رفاه قرار گرفت که پرونده تا مراحلی پیشرفت اما به دلایلی پیگیری آن متوقف شد.

تحقیق وتفحص کوتاه مدت هدف کمیسیون آموزش
حالا پس از گذشت سه سال از توقف رسیدگی به تخلفات مالی مطرح شده در این پرونده دوباره از سوی نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم تحقیق و تفحص صندوق رفاه مطرح شده است که نادری نماینده مجلس در این خصوص گفت: من اطلاعی از جزئیات پرونده تحقیق و تفحص از صندوق رفاه توسط نمایندگان مجلس دهم را ندارم اما این تحقیق و تفحص بر اساس ماده 234 است و این به معنای تفحص کوتاه مدت است و به معنای تحقیق و تفحص اصلی نیست وجزئیات آن هم مشخص است.
 
وی افزود: این طرح در مجلس مطرح شد به کمیسیون ارجاع شد و به دنبال آن نامه ای به وزیر علوم ابلاغ شد که مواردی را وزیر علوم در پاسخ به کمیسیون ارسال کرده که این موارد کلی و کاملا بی ربط است که قانع کننده برای ما نیست و باید کمیته تحقیق و تفحص ما در کمیسیون به راه بیفتند و ما هم این مسئله را آغاز کنیم و ارزیابی هایی صورت گیرد.
 
تحقیق و تفحص دوباره مجلس از صندوق رفاه دانشجویان از کجا کلید خورد؟ / واکنش مسئولان صندوق رفاه در برابر تخلفات گسترده
 
تخلفات گسترده در صندوق رفاه با اطلاعات کامل
نادری خاطر نشان کرد: تخلفات زیادی در صندوق رفاه دانشجویان مشاهده شده که اطلاعات آن در دست ما است که این تخلفات با همان محورهایی که مشخص شده است .

وی یادآور شد: پس از اینکه کمیته تشکیل شد و بررسی آغاز شد نتایج را اعلام می کنیم . پاسخی که وزیر داده قانع کننده نیست و پس از تشکیل کمیته این مسئله پیگیری خواهد شد و امکان فراخواندن وزیر علوم به مجلس برای پاسخگویی وجود دارد.

بخشنامه ای به وزارت علوم ابلاغ نشده است
پس از این اظهار نظر نماینده مجلس به سراغ ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم رفتیم و درخصوص علت تحقیق و تفحص از صندوق رفاه را جویا شدیم که وی افزود: چیزی در این خصوص به وزارت علوم ابلاغ نشده است.
 
رئیس صندوق رفاه دانشجویان اضافه کرد: ما از این طرح و تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از صندوق رفاه استقبال می کنیم، اما هنوز بخشنامه و یا نامه رسمی از سوی کمیسیون آموزش به وزارت علوم ابلاغ نشده است.

مطیعی یادآور شد: هر نهاد نظارتی که هرگونه تحقیق و تفحصی که بخواهند حداقل نسبت به دوره مدیریت خودم آمادگی کامل و لازم را برای همکاری دارم و این اقدام را موجب تقویت صندوق رفاه، دولت و آموزش عالی می دانم که باعث می شود که حواس مسئولین جمع باشد و کارها بهتر و بدون خطا انجام شود.

اظهارنظر نماینده مجلس شورای اسلامی بیانگر تخلفات گسترده در صندوق رفاه دانشجویان است که شکایات زیادی بابت این تخلفات به دست نمایندگان رسیده؛ اما گویا مسئولان صندوق رفاه دانشجویان به گونه ای برداشت می کنند که نه تنها اطلاعی از این تخلفات ندارند؛ بلکه آمادگی این تحقیقات را از سوی مجلس شورای اسلامی دارند بنابراین با این تناقض گویی باید منتظر ماند که مجلس شورای اسلامی چه اقداماتی را در جهت شفاف سازی این تخلفات از صندوق رفاه خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
سلام
ادم هایی که دارند بازنشسته میشن و توی ادارت خودشون کارایی ندارند و هیچ تجربه ای برای مدیریت ندارند را از دانشگاه تهران و وزارت علوم و وزارت اموزش پرورش اوردند صندوق رفاه به اسم مامور و در نهایت با حکم مدیر و معاون خودشونو بازنشتسه میکنند که از مزایای صندوق بهره ببرند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار