آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۷۵۱۶

بازداشت دو عنصر تروریستی داعش در شرق فلوجه

نیرو‌های امنیتی عراق موفق شدند تلاش دو عنصر تکفیری-تروریستی داعش برای نفوذ به مناطقی از شهرستان الکرمه واقع در شهر فلوجه را با شکست مواجه کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از المعلومه، منابع امنیتی در سرویس اطلاعاتی عراق از بازداشت دو عنصر تروریستی داعش در نزدیکی مناطق شرقی فلوجه خبر دادند.

به گفته این منبع، نیروهای امنیتی بخش اطلاعات نظامی عراق موفق شدند در همکاری با نیروهای پیاده نظام ارتش این کشور تلاش دو عنصر تکفیری-تروریستی داعش برای نفوذ به مناطقی از شهرستان الکرمه واقع در شهر فلوجه را با شکست مواجه کنند.

براساس گزارش مقام امنیتی که خواسته هویتش فاش نشود، دو عنصر بازداشت شده پیشتر در عملیات های تروریستی علیه نیروهای امنیتی و غیرنظامیان به طور مستقیم شرکت داشته اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار