کد خبر:۸۸۹۸۴۳

آمار فروش بلیت در اکران آنلاین «روز‌های نارنجی»

فیلم سینمایی «روز‌های نارنجی» با بازی هدیه تهرانی و علی مصفا در اکران آنلاین ٢٩ هزار و ۵۵۴ بلیت فروخت.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم سینمایی «روز‌های نارنجی» به کارگردانی آرش لاهوتی، با گذشت ۳۰ روز از اکران آنلاین، ۲۹ هزار و ۵۵۴ بلیت در ۲ پلتفرم فروخت و به کار خود در اکران آنلاین پایان داد.

این فیلم به نویسندگی آرش لاهوتی و جمیله دارالشفایی روایتگر زندگی پر فراز و نشیب زنی میانسال به نام «آبان» است که واسطه استخدام کارگران زن فصلی برای کار در باغ‌های مرکبات شمال کشور است. این فیلم با حضور بازیگرانی، چون هدیه تهرانی، علی مصفا، مهران احمدی، علیرضا استادی و ژیلا شاهی به فروش ۵۹۱ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید.

سینمای آنلاین فیلیمو و نماوا با فیلم «ساز‌های ناکوک» با بازی هنگامه قاضیانی، حامد کمیلی و غزل شاکری به کار خود ادامه می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار