کد خبر:۸۹۰۳۸۶

داستان‌های کوتاه اجتماعی در قالب طنز در «قصه‌های این وری»

کتاب صوتی «قصه‌های این وری» نوشته علی مهر، دربردارنده ۱۵ داستان کوتاه اجتماعی در قالب طنز است.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب صوتی «قصه‌های این وری» نوشته علی مهر، دربردارنده ۱۵ داستان کوتاه اجتماعی در قالب طنز است که با بیانی ساده و امروزی، بدون پیچیدگی‌های داستان‌های منظوم قدیمی روایت می‌شوند.

طنز یکی از درخشان‌ترین نمونه‌های شوخ‌طبعی ا‌ست که با روایتی هوشمندانه، خلاقانه، هنرمندانه و انتقادی، دغدغه‌ها و مشکلات جامعه را به نمایش می‌گذارد، هدف طنز اصلاح مشکلات اجتماعی است و قصد تخریب آن‌ها را ندارد.

داستان‌های این کتاب صوتی به نوعی روایتی از شخصیت‌های قدیمی و افسانه‌ای حکایت‌های ایرانی و خارجی هستند که در جهان امروزی آمده‌اند و با موضوعاتی که در این جهان برایشان پیش آمده ادغام شده‌اند و در نهایت داستان‌های این کتاب را شکل داده‌اند.

عنوان‌های بعضی از داستان‌های این کتاب صوتی عبارت‌اند از: «قصه حسن کچل که دنبال کار می‌گشت»، «طوطی و بازرگان»، «خواهر ناتنی ماه پیشانی»، «بازخوانی پرونده بزبز قندی»، «رستم و پسرهایش» و.

داستان «طوطی و بازرگان» که در این مجموعه داستان آورده شده، در اولین جشنواره طنز حوزه هنری توانست مقام اول را کسب کند. داستان کوتاه «خاله سوسکه کجا می‌ری؟» از این مجموعه داستان نیز جایزه جشنواره طنز حوزه هنری را دریافت کرده است.

در بخشی از کتاب صوتی «قصه‌های این وری» می‌شنویم:

«صبح روز بعد، پیرزن آخرین راهی را که به نظرش می‌رسید، امتحان کرد.
تلفن را برداشت و با نیروی انتظامی تماس گرفت و گفت: «می‌بخشید! می‌خواستم نشانی پاسگاه آزادراه شهر دخترم تا شهر این‌وری را بپرسم!»
یکی از آن ور خط جواب داد: «متأسفانه در حال حاضر در آزادراه شعبه نداریم.»
پیرزن پرسید: «شعبه ندارید؟ پس چطور امنیت مردم را تأمین می‌کنید؟»
و شنید که: «به محض اینکه با مشکلی مواجه شدید، می‌توانید با ما تماس بگیرید تا ما به سرعت دست به کار شویم و امنیت شما را برگردانیم.»
پیرزن گفت: «اگر مشکل از آن جور مشکلاتی بود که نشود تماس گرفت چی؟»»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار