مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس با بیان اینکه مرکز تحقیقاتی نیکا توانسته با تولید «اتانول از پرمیت (آب پنیر)»، محصولی مورد نیاز کشور با توجه به شرایط کرونا ارائه کند، گفت: این مرکز توانست برای استان افتخار آفرین شود.
سعید یوسفی، مسئول بسیج دانشجویی استان فارس، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: یکی از دستاوردهای علمی محققان مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوریهای نوین در صنایع غذا و دارو (نیکا) وابسته به بسیج دانشجویی استان فارس به مرحله پایانی جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم راه یافت و پس از رقابت با ۱۰ دستاورد برگزیده، عنوان برترین محصول این جشنواره را به خود اختصاص داد و در رتبه نخست ایستاد.
یوسفی با بیان اینکه مرکز تحقیقاتی نیکا توانسته با تولید «اتانول از پرمیت (آب پنیر)»، محصولی مهم و مورد نیاز کشور با توجه به شرایط کرونا در کشور ارائه کند مطرح کرد: این مرکز توانست برای استان فارس افتخار آفرین شود.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس، رویکرد اصلی جشنواره امسال را مسئله محوری و توجه به نیاز روز کشور برشمرد و تصریح کرد: به دلیل شرایط کرونا و عدم امکان برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در تهران، در مراسمی با حضور سردار فرمانده سپاه فجر فارس، تندیس جایزه ملی شهید طهرانی مقدم، لوح تقدیر و هدیه ۲۰۰ میلیون ریالی به مژگان حاجی زمانی مدیرعامل این مرکز اهدا شد.
وی با بیان اینکه مدیریت پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی فارس با رویکرد مسئله محوری به دنبال مواجه تخصصی با مسائل کشور و استان رفته است، بیان کرد: ۵ مرکز تحقیقاتی در حوزههای مختلف علمی از فنی و مهندسی گرفته تا علوم انسانی راه اندازی شده است که در این مراکز دانشجویان نخبه بسیجی در حال انجام فعالیتهای علمی اولویت دار هستند.
یوسفی، توجه به توان علمی دانشجویان و حمایت از آنها را راهکار مهمی برای حل مسائل کشور دانست و افزود: منابع عظیم و ارزشمند نیروی انسانی توانمند و انقلابی در استان فارس وجود دارد که بهره گیری از ظرفیتهای آنها راه رشد و پیشرفت استان را هموار میکند.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس گفت: براساس آرای داوران جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم، دستاورد «تولید صنعتی اتانول از پرمیت (آب پنیر)» متعلق به مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوریهای نوین در صنایع غذا و دارو (نیکا) از استان فارس توانست مقام اول این جشنواره را کسب کند و پس از آن، دستاورد «اسکالپ کولینگ» (دستگاه جلوگیری از ریزش مو در بیماران سرطانی) ساخته شده توسط مرکز تحقیقات شهید چمران از استان آذربایجان غربی و دستاورد «نانو پوشش ضدمیکروبی» (استفاده از سنتز سبز برای ایجاد پوشش ضد میکروب در محیطهای بالینی) ارائه شده توسط مرکز رشد حسان از استان اصفهان به ترتیب جایگاه دوم و سوم این جشنواره را کسب کردند.