آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۳۳۷۹

سندرز: ترور «فخری‌زاده» برای تضعیف دیپلماسی بود

سناتور ارشد دموکرات با «غیرقانونی و تحریک‌آمیز» خواندن ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران، گفت این اقدام برای تضعیف دیپلماسی آمریکا-ایران انجام شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه موج محکومیت‌ها و واکنش‌ها به ترور شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی جمهوری اسلامی ایران، «برنی سندرز» سناتور ارشد دموکرات نیز به این اقدام تروریستی واکنش نشان داد.

سندرز بامداد یکشنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «ترور محسن فخری‌زاده، [اقدامی] غیرقانونی، تحریک‌آمیز و بی‌ملاحظه بود. این اقدام آشکارا با هدف تضعیف دیپلماسی آمریکا-ایران، همزمان با روی کار آمدن دولت جدید بود».

وی با به اشتراک گذاشتن لینک یک تحلیل از روزنامه «نیویورک‌تایمز» مبنی بر اینکه ترور شهید فخری‌زاده با هدف تهدید برنامه «جو بایدن» رئیس‌جمهور احتمالی جدید آمریکا برای احیای توافق هسته‌ای ایران بود، ادامه داد: «ما نباید اجازه بدهیم این اتفاق بیافتد. دیپلماسی، نه جنایت، بهترین راه به سمت جلو است».

پیش از این، «کریس مورفی» دیگر سناتور دموکرات نیز با یادآوری اقدام تروریستی دولت آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی تصریح کرد که ترور دانشمند هسته‌ای ایران، کمکی به ایمن‌تر شدن آمریکا، اسرائیل یا جهان نمی‌کند.

«بن رودز» معاون مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور پیشین آمریکا نیز ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران را هولناک توصیف کرد که با هدف تضعیف دیپلماسی صورت گرفته است.

روز جمعه بود که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بعدازظهر امروز (جمعه) عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست ها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و به بیمارستان منتقل شد. متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سال ها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵
بالاخره ی برنی سندرز هم قراره تو دولت ی بایدن پست و مقام بگیره باید هم از مثلا دیپلماسی امریکا - ایران دفاع کنه

خیال نکنید که کسی که فرش ایرانی تو خونه اش پهنه طرفدار منافع ایرانه نخیر گول این ظواهر رو نباید خورد

امریکا ، امریکاست اون دیپلماسی انریکایی که ی برنی سندرز ازش حرف میزنه دست چدنی پنهان شده زیر دستکش مخملی است

امریکا همان شیطان بزرگ است لقب شیطان بزرگی که امام (ره) به امریکا دادند از شناخت ایشان نسبت بن امریکا بود ه و هست

امریکایی ها ظاهرا دارن وانمود میکنند که از ترور دانشمن ایرانی ناراضی اند چه بسا تو دل این امریکایی ها از این ترور بقول معروف عروسیه

ی سندرز فراموش کرده که همین ی بایدن در مورد ترور شهید سلیمانی میکفت : کسی در امریکا برای مرگ قاسم سلیمانی عزا دار نیست حالا اومده میگه دیپلماسی!!! امریکا - ایران

این اسمش همونطور که عرض شد دیپلماسی نیست اسمش پدرسوخته بازیه

اینها بخیال به سرکار امدن دولتی غربگرا. در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ایران ، اینطوری مهربون شدند و ادای دلسوزها رو در میارن که مردم رو گول بزنند که دولباره غربگرایان داخلی امریکا و دولت ی بایدن رو بزک کنند

ی سندرز کور خوندین ما امریکا رو شریک جرم جنایات اسرائیلی ها میدونیم برای ایرانیهایی که بیش از ۴۰ ساله با خوی استکباری و جنایتکارانه امریکا اشنا هستند نقش بازی نکنید ی سندرز
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار