مجمع عدالتخواه دانشجویی دانشگاه کاشان در نامهای به رئیس قوه قضائیه، درخواست محاکمه هرچه سریعتر ملک زاده را به دلیل جلوگیری از استفاده از طب سنتی به عنوان درمان مکمل کرونا مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع عدالتخواه دانشجویی دانشگاه کاشان در نامهای به رئیس قوه قضاییه، با اشاره به اقدامات ملک زاده، معاون سابق پژوهشی وزارت بهداشت، درخواست محاکمه هرچه سریعتر وی را به دلیل جلوگیری از استفاده از طب سنتی به عنوان درمان مکمل کرونا مطرح کرد.
در این نامه آمده است:
همان طور که مستحضر هستید، این روزها هموطنان زیادی به دلیل ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست میدهند. این در حالی است که پیش از این و پیش از تزریق بعضی واکسنها و داروهایی که از لحاظ علمی هنوز ثابت نشده اند، مرگ و میر بر اثر کرونا تا حدود زیادی کنترل شده بود. تجویز داروهای گران قیمتی مانند "رمدسیور" در زمان آقای ملک زاده، معاون پژوهشی وزارت بهداشت، نه تنها در درمان کرونا موثر نبوده بلکه به علت عوارض خطرناک آن جان دهها هزار نفر را به مخاطره انداخته است. علاوه بر آن بنا به گفته یکی از اعضاء کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، منع استفاده از داروی فاویپیراویر، عدم اعتقاد به واکسن کرونا یا استفاده از داروی سووداک بدون اینکه در پروتکل وزارت بهداشت وجود داشته باشد یا تحقیقات بالینی آن به اتمام رسیده باشد، با آزمایش بر روی مردم وارد سیکل دارویی کشور شده است! البته از کسی که به ایمنی گلهای معتقد است جز این توقعی نیست.
مطابق با بند دوازدهم سیاستهای کلی نظام سلامت با موضوع «بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینهکردن طب سنتی ایران»، نقشه جامع علمی کشور، سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، برنامههای پنجساله پنجم و ششم توسعه کشور، منشور احیاء و کاربرد طب سنتی ایران و... تأکیدات فراوانی بر استفاده از طب سنتی در نظام سلامت کشور شده است؛ با این حال معاون سابق تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیاعتقادی به استفاده از درمانهای مکمل، به تمسخر طب سنتی پرداخته و به عنوان مخالف توسعه این پژوهشها و ادغام طب سنتی در شبکه بهداشت و درمان قد علم کردند. حال با وجود این اوضاع پیش آمده، ایشان به دلیل مخالفت با طب سنتی استعفا میدهند در حالی که از ابتدا مسائل جزئی مدیریت شرایط کرونایی کشور دست خود ایشان بوده است. آقای ملک زاده سابقه طولانی در مدیریت کلان وزارت بهداشت و ریلگذاری بسیاری از سیاستهای کلان این وزراتخانه همانند سیاستهای کنترل جمعیت ایران داشته و برنامههای خود را در دهه ۷۰ عملی کردند؛ موضوعی که تنها به نفع دشمنان جمهوری اسلامی ایران بود. همچنین طبق گزارشهای مختلف اطلاعات حدودا ۳۰۰۰ بیمار کرونایی توسط ایشان به کشورهای خارجی صادر شده است که مسائل امنیتی این تحقیقات و انتشار اطلاعات مردم ایران، بایستی مورد توجه و بررسی نهادهای مربوطه واقع شود.
طبق قوانین جمهوری اسلامی، استعفای افراد نباید مانع از پیگیری عملکرد آنها در زمان مسئولیت شود. هموطنان ما موشهای آزمایشگاهی نیستند که هر کس بخواهد با جان آنها بازی کند و سپس استعفا بدهد؛ لذا ما دانشجویان عدالتخواه دانشگاه کاشان، از جنابعالی درخواست داریم علاوه بر محاکمه هر چه سریعتر آقای ملک زاده، برای پیشگیری از بروز چنین مواردی، دستورات لازم را مبذول بفرمائید.